Svet

Region

Nastavak Matrix franšize stiže 22. decembra na velika platna!

Nastavak Matrix franšize stiže 22. decembra na velika platna! Svi koji su bili prisutni na CinemaCon događaju imali su priliku da vide i trejler najnovijeg dela.

Nastavak Matrix franšize stiže 22. decembra na velika platna! Screenshoot/Instagram





Warner Bros i Village Roadshow zvanično su obelodanili naslov novog i sa nestrpljenjem isčekivanog Matrix 4 filma na CinemaCon događaju, potvrđujući da on ostaje The Matrix: Resurrections, kao što su pojedini izvori bliski temi ranije naglašavali...

Svi koji su bili prisutni na CinemaCon događaju imali su priliku da vide i trejler najnovijeg dela Matrix franšize, dok je Deadline publikacija otkrila da on počinje sa razgovorom između Nea - Kianu Rivs - i njegovog terapeuta - Nil Patrik Haris - u futurističkom San Francisku.





"Deluje kao da je Neo zarobljen u monotonom svetu, a baš kao i njegov prvi lik iz legendarnog filma, snimljenog 1999. godine, on jednostavno ne može da se navikne na svoje okruženje", stoji u opisu scene. Triniti - Keri En Mos - i Neo sreću se u kafiću, ali ona ga se po svemu sudeći uopšte ne seća, dok u jednom trenutku tokom ove scene, mladi Morfeus pruža starom Neu crvenu pilulu.

"Prvi Matrix je delovao kao nešto izvan ovoga sveta i često čujem rečenicu 'Matrix mi je promenio život', na koju odgovaram sa 'hvala, promenio je i moj, takođe'", izjavio je Rivs u klipu koji je emitovan pre samog trejlera. Mosova je u njemu dodala:


"Nikada nisam želela da 'izbegnem' ovo jer sam znala da će biti velika i revolucionarna stvar", aludirajući na bullet-time sekvencu iz originalnog filma. Premijera Matrix: Resurrections naslova zakazana je za 22. decembar.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/muskimagazin.rs

Povezane vesti:


>