Ostalo

Sme�no

Vilin konjic: Znakovi iz prirode koji najavljuju sreću!

Znakovi iz prirode koji najavljuju sreću! Vilin konjic je pre svega, poziv da obratite pažnju na svoje dublje emocije, misli i motive i da pokušate da ih prevedete iz nesvesnog u svesni deo ličnosti. 

Vilin konjic: Znakovi iz prirode koji najavljuju sreću! Svet Plus




Da li ste u poslednje vreme videli mnoštvo vilinih konjica kako lete oko vas? Ako je vaš odgovor potvrdan možda je vreme da počnete da razmišljate o radikalnim promenama u svom životu, jer se smatra da ovi insekti utiču pozitivno na njih.

Vilin konjic izgleda tajanstveno i čarobno, a njegov naziv kao da ukazuje na svet vilenjaka sa tankim prozirnim krilima. Po tradicionalnim verovanjima vilin konjic predstavlja dušu, regeneraciju, besmrtnost, rođenje i uskrsnuće.

Povezan je sa snovima i podvešću, pa tako postoji verovanje da ukoliko ga videte u narednom periodu možete da očekujete puno sreće, mudrosti i ono što je sigurno svima prekopotrebno - mir.







Vilin konjic je simbol:



-snova
-preživljavanja
-harmonije
-magije
-sreće
-promene



Prozirna krila vilinog konjica podsećaju na nežnost, a nalaze se na telu koje može biti metalik plavo, crveno, zeleno i zato vilin konjic asocira na zmaja, na snagu i moć, pa ga zbog toga mnoge zemlje poput Kine i Japana veličaju.

Veruje se da nam vilin konjic poručuje da možemo da preživimo sve promene koje se dešavaju na planeti, u prirodi i u nama.

 

Veliki ljubavni horoskop do kraja 2021. godine!






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>