Zadruga

Parovi

Alen Hadrović: Na svadbu nije pozvan niko ko je uvredio Maju! (VIDEO)

Na svadbu nije pozvan niko ko je uvredio Maju! Maja Marković i Alen Hadrović gostovali su u emisiji "Narod pita" gde su otkrili mnogo toga o svom životu ali i neke stvari u vezi njihove gala svadbe!

Alen Hadrović: Na svadbu nije pozvan niko ko je uvredio Maju! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




U emisiji je emitovan i snimak sa Majine i Alenove svadbe.

Ovo je zaista izgledalo kao bajka, Alene ti pogotovo, narastao si kao kvasac, predivno je bilo ovo pogledati - navela je Ivana.

Voditeljka je pozdravila novog gledaoca koji je poželeo da se uključi u emisiju.


Dobro veče, tetka Vera iz Novog Sada. Znaš kako ste mi lepi, kao dva leptira. Uživam kad gledam ovako nešto, isplatilo ti se, imaš ženu svog života i to je najbitnije. Šta je bilo u Zadruzi to je glupa priča, jak si i pametan, čvrsto stojiš na svojim nogama, stao si i borio si se za ono pored tebe što je najvrednije. Ukratko mi reci, četiri osobe koje su bile protv vaše veze u Zadruzi - govorila je gospođa.



Uh, Lepi Mića, Sadra Rešić, Vladimir Tomović, oni su to javno iznosili, to svi znaju - odgovorio je Alen.


Ja prihvatam to njegovo jer kad počne on ne može da stane, njega ništa ne može da zaustavi, nije ni važno to. Govorilo se kako si došao da nažeš ženu ali eto se na kraju i desilo, a taj što ti je rekao evo pravi dete pa nikako da ga napravi. Htela sam da pitam Maju, da li ćeš da priznaš da si jedina devojka koja je dobila šta je htela, bila si dobra, fina, povučena? Jel tako? - pitala je gospođa.


U pravu ste, tako je - odgovorila je Maja Marković, sada već Hadrović.



Naveo si one koji su bili protiv vas? - nastavila je Ivana.







Vladimir je imao drugačiju sliku o Maji, ali to je njegovo mišljenje i on to ima pravo. Ja sam to dokazao delima, šta znači kad se dvoje vole, šta je prava ljubav, sve ostalo je nevažno. Mislio sam svojom glavom i na kraju sam bio u pravu - rekao je Hadrović.


Meni Maja ispunjava sve uslove, možda njemu ne bi. Mi smo sličnog kova samo po nekim stvarima, nismo se čuli, nisam ga zvao na svadbu. Nije bio za nas, ko god da je rekao neku reč lošu za nju, ja nikoga nisam zvao. Bez obzira što sam ja sa nekim okej, ne bi prisustvovao njenom najlepšem danu koji je na kraju krajeva i napravljen zbog Maje - dodao je Alen Hadrović.





 




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>