Region

Svet

Region

Na jesen nas očekuju nastavci tri populatne serije!

Na jesen nas očekuju nastavci tri populatne serije! Glumci, reditelji, scenaristi i producenti su vredno radili, a sada je vreme da vidimo plodove tog rada.

Na jesen nas očekuju nastavci tri populatne serije! Screenshoot/Instagram




Na kanalu Superstar nas čekaju nastavci već popularnih serija, ali i neke nove, na koje smo dugo čekali.


Od 3. septembra ćemo gledati drugu sezonu serije “Dug moru”. Ova triler-drama Bojane Maljević i Gorana Gajića će se emitovati petkom od 21 čas.


Glavne uloge tumače: Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Sergej Trifunović i Leon Lučev, a režiju potpisuju Gorčin Stojanović i Goran Gajić.



U septembru počinju i dve nove serije, i to “Aviondžije” i “Pevačica”.

U “Aviondžijama” ćemo pratiti avanture članova posade jedne avio-kompanije. Kuriozitet je da će se u seriji kao gosti pojaviti mnoge javne ličnosti, kao što su pevači i učesnici rijaliti šou programa.



Autor je Saša Al Hamed, režiju potpisuju Aleksandar Savić i Dušan Popović, a glavne uloge tumače: Slaven Došlo, Nenad Heraković, Nenad Stojmenović, Marjan Todorović, Bojana Kovačević, Jelena Rakočević, Marija Babić, Miloš Đorđević, Toni Mihajlovski, Dušan Radović, Teodora Bjelica, Mlađan Crkvenjaš i mnogi drugi.







Serija “Pevačica” Predraga Gage Antonijevića i Nataše Drakulić prikazaće život, popularnost, ljubav i ubistvo mlade pevačice Ivane Lazić. Serija je nastala na osnovu života i tragične smrti pevačice Jelene Marjanović, koja je tokom karijere bila poznata kao Jeca Krsmanović.








Glavna uloga pripala je pevačici Milici Pavlović, a ostale uloge tumače: Miloš Timotijević, Igor Đorđević, Nataša Ninković, Nikola Rakočević, Branka Pujić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić Jelena Grujičić i mnogi drugi. Režiju potpisuje Miloš Kodemo.

Telekom Srbija odnedavno je pojačao svoju TV ponudu sa novim kanalom čiji će sadržaj uglavnom biti ispunjen najboljim domaćim i stranim serijskim programom. Superstar 2, odnosno bivši STAR TV namenjen je pravim ljubiteljima najboljih serija koje smo svi voleli. Naravno, uz reprize hit naslova na Superstar 2 kanalu ima mesta i za premijere. A koje su – otkrijte pomoću vašeg daljinskog upravljača!



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pratiti OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: filmitv

Povezane vesti:


>