Region

Svet

Novak Đoković je prepoznao raj na zemlji! Energetski najjače mesto!

Novak Đoković je u Visokom, kako i sam kaže, prepoznao raj na zemlji, energetski najjače mesto koje je posetio. U Visokom se postiže balans, odnosi se na mentalnu smirenost, ali i dodatnu fizičku snagu. 

Novak Đoković je prepoznao raj na zemlji! Energetski najjače mesto! Screenshoot/Instagram




Naučna zajednica odbacila je tvrdnje Semira Osmanagića da je brdo Visočica najviša piramida na svetu (visina brda je 220 metara, Semir ga naziva Piramidom Sunca) kao netačne i naučno neutemeljene, ističući da pripadaju domenu fikcije.



Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, na to se ne obazire i rado se vraća brdu Visočica, smeštenom u blizini mesta Visoko, nadomak Sarajeva. I ne samo to, Novak ne krije da ga to mesto puni potrebnom energijom, a o tome svedoči i sam Osmanagić koji se vremenom sprijateljio sa Đokovićima.





– Najbolji teniser sveta, jedan od najboljih sportista sveta svih vremena, Novak Đoković, tri puta godišnje posećuje piramide u Visokom i obećava nam nove posete – započeo je za Scandal! Osmanagić priču o svom sada već prijateljstvu sa Đokovićem i dodao:





– Novak je inače sam inicirao kontakt sa mnom, on godinama prati naš rad jer ima svestrana interesovanja. On pre svega prati drevnu istoriju, prati čiste i besplatne energije, on prati Tesline energije, prati duhovnost jer zna da čovek nije samo fizičko, materijalno biće. Dečko je genije. Koristi energiju piramida i tako se sam leči. Inače, sam mi se prvi javio i među nama se javilo lepo prijateljstvo bez ikakvih interesa – objašnjava Semir i priča na koji način takozvano sveto brdo ‘pomaže’ Novaku da dobija mečeve.







– U Visokom se postiže balans, odnosi se na mentalnu smirenost, ali i dodatnu fizičku snagu. Đoković je prvi put došao nakon što je dobio negativan test na koronu, bio je neraspoložen, ali dan nakon boravka kod nas, osetio je poboljšanje. Drugi put je bio nakon poraza od Nadala, takođe neraspoložen, i isto se ponovilo, odmah mu je bilo bolje nakon noći kod nas. I treći put posetio nas je pred Rolan Garos i svi dobro znamo kakav je uspeh zabeležio – objasnio je Semir.



– Novak je u Visokom, kako i sam kaže, prepoznao raj na zemlji, energetski najjače mesto koje je posetio. Dakle, ako je on došao, on za sobom privlači i veliki broj drugih ljudi, tako da u budućnosti očekujemo i druge sportiste, glumce, muzičare, arheologe, akademike – objasnio je Semir.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/skandal

Povezane vesti:


>