Region

Svet

Dragan Bjelogrlić sinoć je pretukao Gagu Antonijevića!

Buknula je vest da je Dragan Bjelogrlić sinoć je pretukao Gagu Antonijevića! Antonijević je detalje sinoćnjih dešavanja otkrio u jutarnjem gostovanju kod Dee i Sarape.

Dragan Bjelogrlić sinoć je pretukao Gagu Antonijevića! Screenshoot/Instagram




Buknula je vest da je popularni reditelj Dragan Bjelogrlić uoko četiri ujutru fizički napao svog kolegu Predraga Gagu Antonijevića, te da je priveden i da se sada čeka da da izjavu u policiji o događajima koji su se desili sinoć.



Gaga Antonijević je detalje sinoćnjih dešavanja otkrio u jutarnjem gostovanju kod Dee i Sarape.

- On se borio protiv tog filma, smetalo mu što se film snimio. Osim toga ima ona činjenica da sam ja razotkrio njegovu korupciju kojom se bavio u jednom periodu u njegovom delovanju u Filmskom Centru Srbije. Ja sa njim nisam imao kontakte jako dugo. Niti sam sinoć imao kontakt, sedeo sam sa kolegama, on je sedeo u drugom delu sale iza ugla. Posle sam video i Katarinu Radivojević... Praktično sam ležao na krevetu, a on me sa leđa napao i nisam ga ni video jer je sa leđa. Potresen sam. Reč je o divljačkom napadu, koji nisam doživeo u životu, pogotovo ne na festivalu u mom rodnom gradu Nišu. To je kriminalni čin koji nije smeo da se desi. Psovao mi je i majku - priča Gaga u 'Novom Jutru', pa nastavlja:







- Nisam mogao da se pomerim jer sam praktično ležao, to je bilo divljački. Šokantno... Ja sam samo 2016. godine obelodanio prepiske, jer mi je nudio mito, to je otišlo u tužilaštvo i razotkriven je njegov način funkciuonisanja. Posle mu je smetao film ''Dara iz Jasenovca''. Njemu je važno da ode na Sarajevo Film Festival, meni nije. Zvali smo policiju, to ide u tužilaštvo, snimci postoje. Nismo imali verbalni kontakt pre toga. Imam podlive, bio sam vreća za udaranje, nisam imao šanse da se pomerim. Kakva odbrana? Šta sam mogao da uradim?







Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja".

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>