Region

Svet

Baka Igora Kojića: Nije mi se svidelo Severinino ponašanje!

Dobrija Kojić, baka Igora Kojića, koja živi u srpskom selu Loznica, ističe da joj je drago što su se Severina (49) i njen unuk Igor (34) rastali. Nije mi se svidelo Severinino ponašanje!

Baka Igora Kojića: Nije mi se svidelo Severinino ponašanje! Screenshoot/Instagram/Facebook




Kako kaže, znala je da taj brak neće potrajati, a dok je ona rešila da progovori neku reč, njen voljeni Dragan Kojić Keba (56) se ne oglašava.

Kada je upitana za komentar na rastanak unuka i doskorašnje snajke, bilo je jasno da baka Kojić nije ni znala da se par rastao.



- Šta me briga, nisu me ništa pitali ni kad su se uzimali - kaže Dobrija za pomenuti hrvatski medij.



Baka Dobrija prisustvovala je 2015. Severininoj i Igorovoj svadbi u Beogradu, gde se skupilo oko 600 zvanica, ali Severina joj, kako kaže, nije ostala u dobrom sećanju. Tad ju je prvi i poslednji put videla, ne računajući televiziju i novine.



- Na svadbi je bilo lepo što se tiče Draganovog troška. Odmah sam rekla da od tog braka neće biti ništa, da neće izdržati. Nije mi se svidelo Severinino ponašanje. Igor je doveo da me upozna, samo mi je dala ruku i više nije sa mnom pričala - kaže Dobrija.



Još jednom ističe kako je Keba senior navodno uložio veliko bogatstvo u beogradsku svadbu sina jedinca i regionalne zvezde.


- Igor i Severina kupili su zajednički stan u Zagrebu - govori Dobrija.



Novinari pomenutog medija pokušali su da joj objasne da su pevačica i Igor živeli u njenom penthausu od 300 kvadrata na zagrebačkom Kozjaku, ali...



- To nije istina. Nemam dobro mišljenje o njoj. Neka su se rastali. On je mlad, može se oženiti još pet puta. Severina je u maju napunila 50 godina - nastavila je Dobrija.





Na konstataciju da pevačica zapravo ima 49 godina, baka se nije dala:

- Ima 50. Moj sin Dragan je celo bogatstvo dao za svadbu u Beogradu!

Dobrija je istakla i da joj sin Keba nije rekao da se on i Seve navodno posvađali i da ne pričaju već mesecima.

- Niko meni ništa ne priča niti me zanima. Sve čujem preko televizije i novina. Posvađali su se zato što je Severina htela da vodi njihovo domaćinstvo. Htela je da lupa, da radi bazen po svom. Ne može tako - izgovorila je Dobrija, piše 24sata.hr.


Za kraj je upitana zna li gde je prase koje je Maja Šuput Tatarinov poklonila Severini i Igoru za venčanje, a za koje je Keba rekao da će ga dovesti u Loznicu.

- Ne znam ni o tome ništa. Pitajte Kebu - zaključila je Dobrija.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/24sata.hr

Povezane vesti:


>