Region

Svet

Rođaci Brenine snajke u strahu da od svadbe nema ništa!

Rođaci Brenine snajke Sandre Miljković u strahu da od svadbe nema ništa i da će je Viktor Živojinović ostaviti! Jesu oni zajedno, ali šta se čeka, treba da se venčaju, kaže Sandrin rođak.

Rođaci Brenine snajke u strahu da od svadbe nema ništa! Screenshoot/Instagram




Sandra Miljaković je nedavno na Instagramu objavila vest da je u vezi sa Viktorom Živojinovićem sve u najboljem redu, kao i da ljubav cveta, a da su priče i spekulacije o njihovom raskidu potpuna laž. Međutim, njeni rođaci, iz sela Budilovina su u strahu za Sandru, a mnogo se plaše da će ona ostati na cedilu, jer će je Viktor na kraju ostaviti. 

Sandrini rođaci iščekuju da se što pre zakaže njena i Viktoreva svadba, kako bi im laknulo shodno svemu zbog čega strepe da će se desiti. 





– Jesu oni zajedno, ali šta se čeka, treba da se venčaju – kaže dalji Sandrin rođak za Skandal  i dodaje:

– Nema šta da se odugovlači, a Sandra se sad navikla na luksuz. Pa kad bi ona videla Monte Karlo, Sen Trope, kad bi išla na sva ta bogata mesta i uživala kao gospođa da nije sa Viktorom. A da se ne lažemo, na to se svako lako navikne. I šta treba da bude ako je Vitkor ostavi, pašće nam dete u depresiju ako bude moralo da se vrati na skroman način života! Ma njoj ta veza nije ni trebala, to je njoj ispralo mozak, bolje da je našla nekog momka iz svog staleža, a ne ovako! Propašće nam dete ni krivo ni dužno! Kad bi se ona vozila jahtom, pa tim avionima privatnim, pa luks kola! Ponadali smo se da se spasla kad su raskinuli, kad oni se pomiriše! Mora Sandra da zna da pare ne padaju s neba i da se Brena borila za svaki dinar… Ne znam, nisam pametan, ali strepim da će da skrene ako se ne uda za Viktora – završava dalji rođak Brenine snajke.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>