Zadruga

Parovi

Maja i Alen Hadrović svoju ljubav krunisali brakom! (VIDEO)

Maja i Alen Hadrović svoju ljubav krunisali brakom! Nakon višemesečnog zabavljanja u "Zadruzi", njih dvoje nastavili su svoju ljubav i po izlasku iz rijalitija, a danas su rekli sudbonosno "DA"!

Maja i Alen Hadrović svoju ljubav krunisali brakom! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Maja Marković i Alen Hadrović su odlučili da na današnji dan prirede gala venčanje i okupe svoje porodice, rodbinu i prijatelje u jednom prestoničkom restoranu u centru Zemuna. Nakon crkvenog venčanja usledilo je i građansko, koje se odigralo upravo u restoranu.

Maja i Alen Hadrović nisu krili sreću, pa su se sve vreme smeškali i namigivali jedno drugom, a ništa manje uzbuđeni nisu bili njihovi gosti, koju su oduševljeno skandirali i aplaudirali njihovu odluku da zajednički zaplove u neko novo poglavlje svog života.

 Među zvanicama su se našli i Luna Đogani i Marko Miljković, koji su takođe nedavno krunisali svoju ljubav. Luna je ovom prilikom poslala važnu poruku Maji i Alenu.

Luna je na Majinom i Alenovom venčanju otkrila šta je najvažnije za uspešan brak, a rijaliti zvezda je za ovu priliku odabrala crvenu dekoltiranu haljinu koja je istakla njenu vitku liniju nakon porođaja, dok je Marko odabrao elegantnu crnu košulju.

Naime, Luna je poručila šta je potrebno za uspešan brak.

- Samo da se vole i da se čuvaju, to je najbitnije - istakla je mlada mama.








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>