Region

Svet

Dragana Mirković nikad iskrenije o svojim kolegama!

Dragana Mirković nikad iskrenije o svojim kolegama! Govoreći o tome sa kim se najviše čuje od umetnika sa estrade, bez previše razmišljanja izdvojila je Zdravka Čolića i Lepu Brenu, njene dugogodišnje prijatelje.

Dragana Mirković nikad iskrenije o svojim kolegama! Screenshoot/Instagram
Pevačica Dragana Mirković važi za jednu od najvećih zvezda domaće estrade, ali je poznata i po tome što bez uzdržavanja voli da pohvali svoje kolege.


– Čola je neko koga izuzetno volim i poštujem. On je izuzetno veliki čovek. Ne samo da je legenda, on je jedan divan, blag i drag čovek. Ja ne znam da li postoji neki novinar kog Čola nije ispoštovao kada se sretnu. Stvarno je fantastičan čovek – ispričala je Dragana Mirković.
– Brena je neko koga ja volim dugi niz godina. Nas vezuju uspomene, mnogo toga lepog, nažalost i tužnog, svašta smo zajedno doživele. Raspad zemlje koju smo volele, smrt Ratka Đokića, našeg mentora i menadžera. To su dve najstrašnije stvari koje su se desile. Možemo i da se ne viđamo i ne čujemo, ali to nas vezuje, jer smo bile jedna za drugu tu tada – prisetila se pevačica Dragana Mirković.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs


>