Svet

Region

Na koga si tako ružna? Komentari na izgled ćerke Dženifer Lopez!

Na koga si tako ružna? Komentari na izgled ćerke Dženifer Lopez zgrozili svet! Da li je zaista potrebno da ćerka izgleda kao njena majka?

Na koga si tako ružna? Komentari na izgled ćerke Dženifer Lopez! Screenshoot/Instagram




U poslednje vreme Emme je na meti kritičara, modno osveštenih komentatora i onih koji nemaju vlastiti život. Kćerka Dženifer Lopez ovog puta našla se na udaru javnosti zbog svog stila oblačenja. I načina na koji izražava svoju posebnost.

Emme se često može videti u širokim pantalonama, majicama, a mediji nisu ni propustili to da je obojila kosu u plavu. Deluje da ne mari puno za svoj izgled i da joj kompleks ne predstavlja to što je ćerka jedne od najpopularnijih pevačica.


Devojčica je nedavno napunila 13 godina, ušetala u svakome od nas dobro znanu prvu buntovnu, teen fazu te prestala nositi haljinice, što Instagram kritičari nisu dočekali sa oduševljenjem već na nož.




Sa druge strane ni Dženifer Lopez nema problem s tim. Često se može videti kako zagrljena šeta sa svojom ćerkom i kako se ne stidi onoga što je ona. Zašto bi? Tinejdžerka kao svaka druga, koja verovatno prolazi kroz neku svoju fazu. A i da nije faza, ona sama izgrađuje svoj stil. Ne vidim potrebu da se oblači kao majka ili da “glumi” neku bogatu ćerku.


Ipak ne misle svi tako. Dok imamo one koji podržavaju to što Emme ima svoj stil i što se ne opterećuje samo oko izgleda. Dok nam je u redu da jedna devojka njenih godina traži sebe i nosi ono što joj se nosi u tom trenutku, i dok ne pridajemo svu pažnju fizičkom izgledu ili boji njene kose…


Imamo i one koji nemaju granice u svojim komentarima. Pa tako nailazimo na komentare u smislu kako devojka liči na muškarca, kako je ružna na tatu, kako pravi cirkus od sebe i slično. Napada se i njena majka koja se usuđuje dopuštati joj da se tako oblači. I razni zlobni i negativni komentari na račun izgleda ove devojčice od 13 godina.







A retki su oni koji kažu bravo za Dženifer jer svoju ćerku ne prisiljava da bude nešto što nije. Bravo za Emme koja usprkos slavnoj porodici pokušava izgraditi sebe i neki svoj stil. Bravo za jedinstvenost i hrabrost u svetu koji sve više gleda samo spoljašnji izgled. Bravo za samopouzdanje koje ne mogu narušiti komentari iz sela, grada ili društvenih mreža.

Svi smo mi ovde da budemo mi. Da izgradimo sebe. Bilo to kroz odeću, boju kose, ponašanje ili nešto drugo. Nismo tu da se prilagođavamo drugima, tu smo da odgovaramo samo sebi. Iako mlada, ali čini mi se da Emme to već dobro zna.

 

Baba Vanga nije želela bliski kontakt sa tri znaka horoskopa!



Pratite nas i na INSTAGRAMU


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Amazonke

Povezane vesti:


>