Region

Svet

Goca Božinovska: Hoće da me izbace iz kuće!

Nedavno je postala baka malom Zoranu! Goca Božinovska otkriva sve o prinovi, snajki i sinu, ali i njenom odnosu sa njima. Hoće da me izbace iz kuće, kaže pevačica.

Goca Božinovska: Hoće da me izbace iz kuće! Screenshoot/Instagram





Goca Božinovska nedavno je postala baba. Njen sin Mirko Šijan, dobio je sina kom je dao ime po pokojnom ocu Zoranu. A ponosna baka otkriva kako se snalaze snajka i sin u ulozi roditelja, kao i to koliko im ona pomaže, prenosi Svet.



Ona ne krije sreću što joj je unuk u kući i da se Bojana i Mirko odlično snalaze, a u šali kaže da hoće iz kuće da je izbace.




– Svom unuku nisam ništa kupila, dala sam mu pare čim su ga doneli u kuću. Ne znam šta bih odabrala kad je tako mali, a svi su mu donosili garderobice, ima dovoljno petoro dece da se obuče. Toliko stvari je tu da mislim da mu bar pola nikad neće obući, prerašće ih. Divno su mu sredili sobicu, sve je mnogo slatko. Nisu preterali, a ima sve što jednoj bebi treba.







– Patronažna sestra nam i dalje dolazi, a Bojana i Mirko sve oko Zorana zajedno rade. I ustaju noću, i oko kupanja, povijanja, sve dele i sve umeju. Divni su roditelji. Unuk mi je miran, čak se nekad i smeje. Kažu da se svoje dete najviše voli, nisam ni slutila da ću njega moći ovoliko da zavolim! Sav je mali i sladak, tepam mu, uneo nam je posebnu ljubav i radost u kuću – kaže Goca Božinovska, pa otkriva da li pomaže sinu i snaji:




– Oni sve sami znaju i snalaze se. Svakih pola sata se penjem kod njih na sprat samo da provirim i da vidim Zorana, počeću da im smetam, izbaciće me! Čekam da se umore pa da mi sami kažu da uzmem unuka, da ga ja malo čuvam! Biću baba sa najboljom linijom koliko puta dnevno idem gore dole.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>