Zadruga

Parovi

Janjuš pisao Švarcenegeru i Džastinu za pomoć!

Marko Janjušević Janjuš pisao Arnoldu Švarcenegeru i Džastinu Timberlejku za pomoć ali ne za sebe već za dva bivša zadrugara. Kako je Janjuš poznat po svom humoru, ovo nikoga nije iznenadilo... Evo o čemu se radi!

Janjuš pisao Švarcenegeru i Džastinu za pomoć! Screenshoot/Instagram





Od kada je izašao, aktivan je i na društvenoj mreži Instagram gde stalno postavlja neke svoje mudrolije, a ovaj put je otišao i korak dalje.


Naime, Janjuš je pisao poruke raznim planetarno poznatim ličnostima kako bi pomogle njegovim bivšim cimerima. Poruke, naravno, nisu napisane na engleskom jeziku tako da dotične zvezde nemaju blage veze šta je Janjuš hteo da kaže, ali dobro. Kako on tvrdi: "Ako ne mogu da pomognem vala neću ni da odmognem". I to je istina.



Ovaj put je pisao pevaču Džastinu Timberlejku da bi pomogao Nenadu Aleksiću Ša:



- Ćao brate moj, kako si? Nismo se vidjeli ima sigurno 4 godine, sramota, kako su ti djeca, kako Silvija, pozdravi ih sve i ako budete dolazili na odmor da svratite stvarno... Slušaj ovo brate moj, onaj moj drug Nenad Aleksić Ša (Ša kao šampita), voleo bi da snimi neki duet sa tobom, možeš li ga brate ubaciti zbog mene bar 2 pjesme da odradite... Da pomognemo momku, dobar tj. strašan dečko brate moj... Hvala i pozdravi sve tamo... - bio je krajnje ljubazan Janjuš.










Onda je poruku poslao i Arnoldu Švercenegeru, u kojoj ga moli da pomogne još jednom zadrugaru, Nikoli Orozoviću:

- Izvini na uznemiravanju, ali samo da ti kažem da te mnogo volim i ti si obeležio moje detinjstvo, hvala ti na tome. Nego da pređemo na stvar. Imam jednog doborog prijatelja koji je ambiciozan i popularan u Srbiji, da li bi mogao da ga negde malo proguraš tamo u Americi, sigurno imaš neke veze. Baš bih ti bio zahvalan. Možeš da pogledaš njegov profi, zove se Nikola Orozović. Jedno veliko hvala od porodice Janjušević, želim da mu pomognem - napisao je Janjuš i nasmejao sve.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>