Region

Svet

Branislav Lečić ostavljen zbog 15 godina mlađeg muškarca!

Branislav Lečić ostavljen zbog 15 godina mlađeg muškarca! Glumčeva prva supruga otišla je za stjuardom i rodila mu troje dece!

Branislav Lečić ostavljen zbog 15 godina mlađeg muškarca! Screenshoot/Instagram/Branislav Lečić
Glumac Branislav Lečić iza sebe ima dva braka, a pored drugog sa Ninom Radulović, podjednako je interesantan javnosti bio i njegov prvi brak koji se rasturio 2007. godine nakon navodnog njenog neverstva, kako se tada govorilo glumac je ostavljen zbog 15 godina mlađeg stjuarda.Branislav Lečić neretko privlači pažnju svojim ljubavnim životom, a u javnosti se pored braka sa trideset godina mlađom voditeljkom Ninom Radulović, pričalo i o njegovom prvom braku.Naime, glumac je 13 godina bio u braku sa Ivanom Vujadinović sa kojom ima dvoje dece, ćerku Anu i sina Ivana. Razveli su se 2007. godine, a kako se tada navodilo razlog je Ivanino neverstvo. 


Nisu nikada komentarisali razloge okončanja braka, ali se govorio da je Ivana Lečića zamenila sa 15 godina mlađim stjuardom, kom je rodila troje dece (tri ćerke).


Peto dete rodila je u 44. godini, a njena najstarija ćerka Ana podelila je tu radosnu vest sa javnošću.Inače, Ivanina rođena sestra je voditeljka Bojana Vujadinović.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>