Region

Svet

Glumica Marija Karan posvađala se sa dečkom nasred ulice!

Glumica Marija Karan posvađala se sa dečkom nasred ulice, u prisustvu sina! Već se pisalo o detaljima veze sa IT stručnjakom iz Novog Sada, ali kako prenose mediji, ne cvetaju im baš ruže i navodno se svađaju. 

Glumica Marija Karan posvađala se sa dečkom nasred ulice! Screenshoot/Instagram





Otkako se pojavila vest da ima novog partnera, glumica Marija Karan je aktuelnija nego kada smo je gledali u njenoj najpoznatijoj ulozi sponzoruše Maje u sitkomu „Ljubav, navika, panika“.


Već pisao o detaljima veze sa IT stručnjakom iz Novog Sada, ali kako prenose mediji, ne cvetaju im baš ruže i navodno se svađaju. Par je uslikan na putu do plaže, a ono što je privuklo pažnju jeste i navodna rasprava golupčića, i to na javnom mestu, ispred hotela gde je mogao svako da ih vidi i čuje.


Glumica nije vodila računa o tome što je javna ličnost na javnom mestu, pa je organizovanog dečka kritikovala što opet kasne na plažu i nekoliko puta mu ponovila kako će opet da joj propadne dan u kom je rešila da se sunča i relaksira.






Destinacija i hotel u kome se nalaze otkriva da IT stručnjak ne žali novca kada je Marija u pitanju. Oni su se opredelili za Lušticu i za ekskluzivni hotel u kome noć košta 500 evra.


Marija Karan, kako Alo saznaje, boravak u Crnoj Gori iskoristila je da tokom vikenda prisustvuje i koncertu Dina Merlina u Porto Montenegru. Poznato je da glumica obožava ovog umetnika, a očevici tvrde da se na koncertu vidno opustila i pod dejstvom alkohola igrala i pevala uz svaku pesmu. Ona je tamo srela i Novaka Đokovića sa kojim se fotografisala.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>