Region

Svet

Bane Vidaković ispričao detalje porodične agonije!

Glumac Bane Vidaković ispričao sve detalje porodične agonije nakon njegovog hapšenja! Njegova ćerka je to teško podnela...

Bane Vidaković ispričao detalje porodične agonije! Screenshoot/Instagram




Glumac Bane Vidaković progovorio je o zatvorskim danima ali i o tome kako su njegova deca proživljavala celokupnu priču nakon njegovog hapšenja zbog posedovanja droge.


Glumac Bane Vidaković osuđen je zbog krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Na suđenju je kažnjen samo novčano i tu kaznu namiriće u ratama u narednih godinu dana.

On priznaje da mu je najteže bilo u pritvoru, gde je proveo dva dana.


- To je za mene bio pravi šok. Uplašio sam se da će produkcija serije “Ljubavni zalogaji”, koju sam tek bio počeo da snimam, dići ruke od mene i da ću izgubiti posao. Međutim, bili su izuzetno korektni, ponudili su mi i advokata u slučaju da nemam svog, a čim sam izašao iz pritvora, sačekao me je njihov vozač i odveo pravo na set. Posle samo nekoliko sati snimao sam svoje scene kao da se ništa nije dogodilo, zahvalan producentima Braci Zatezalu i Sretenu Jovanoviću što su verovali u mene - rekao je glumac za Gloriju.

Iako su mu deca već odrasla, veoma se brinuo kako će se čitava situacija odraziti na njih.

- Sin zna šta se dešavalo. Kćerka je sve to prihvatila mnogo teže, jer ne živi u Srbiji. Uspaničila se i stalno je zvala da pita jesam li dobro, živ i zdrav, šta će biti sa mnom. Mediji su sve vreme objavljivali poluistine, matretirali ne samo mene nego i moj komšiluk. Bio sam ljut i revoltiran - kaže Vidaković.

Tokom sudskog postupka najviše je brinuo o tome kako će sve podneti njegova deca, kćerka Majda, koja živi u Holandiji, i sin Mateja, koji je ovde u Beogradu.







- Laknulo mi je kad je sudija na suđenju izjavio da ipak mora da me kazni makar novčano, zbog jedne stare osude, jer sam pre deset godina imao spor sa Elektrodistribucijom. Čak mi se izvinio i rekao da je očigledno da sam bio kolateralna šteta čoveka koji me je u uvukao u tu priču.Pre tri godine iznajmio sam dvorišnu kuću na Vračaru i taj čovek je stalno dolazio zajedno sa ženom i troje dece, da bi se klinci slikali sa mnom. Sam je počeo da se pojavljuje tek prošlog proleća, kad je od mog gazde tražio ključ od garaže koju ne koristim, pošto svoj auto parkiram na ulici. Tamo je stajala neka starudija, a on je želeo da ostavi svoje stvari dok ne nađe stan jer se razvodio od žene. 


Pre incidenta nekoliko puta je dolazio do garaže, a tog jutra kad su nas priveli tražio je da odem s njim do Novog Beograda da nešto uzme. Prvo sam hteo da odbijem, ali sam se, ni sam ne znam zbog čega, ipak predomislio i seo u kola. On je još jednom ušao u garažu, uzeo drogu i stavio je u zaštitnu masku, što sam posle saznao od inspektora - kaže glumac.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>