Region

Svet

Ana Sević i Marina Gagić zajedno letuju!

Darko Lazić uživa u ljubavi sa devojkom Barbarom Bobak, a za to vreme njegove bivše Ana Sević i Marina Gagić postale su veoma bliske i zajedno letuju.

Ana Sević i Marina Gagić zajedno letuju! Screenshoot/Instagram




Ana Sević čitavog leta je sa suprugom Danielom i ćerkama u Grčkoj, gde su iznajmili i kuću. A kako je sada i Marina Gagić sa sinom otišla tamo, Ana ih je pozvala u njihov smeštaj:



– Ana je kontaktirala Marinu jer je shvatila da je ona jedna normalna devojka i da je prošla sa Darkom kroz iste muke. Ona poštuje što Marina nikada nije rekla ništa loše o njoj, iako je imala priliku. Pošto Darko retko viđa decu i nemoguće je da se Lorena i Aleksej sretnu, Ana je želela da im da priliku da makar na moru budu zajedno – priča dobro obaveten izvor:


- Danijel je rekao da je to super ideja i da nema ništa protiv da pozovu Marinu da dođu kod njih u kuću, jer je velika i ima mesta za sve – kaže izvor i dodaje da je Marina od Ane Sević tražila i advokata jer ne želi da trpi Darkove gluposti. Obe je izigrao, deci se ne posvećuje kako treba, pa je na njima sada da brat i sestra izgrade odnos. 






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>