Region

Svet

Marija Karan varala bivšeg muža sa sadašnjim dečkom!

Marija Karan varala bivšeg muža sa sadašnjim dečkom! Glumica izbegava da u javnosti priča puno o Vladanu zbog načina na koji su ušli u vezu. 

Marija Karan varala bivšeg muža sa sadašnjim dečkom! Screenshoot/Instagram
Marija Karan duže od godinu dana uživa u romansi sa Vladanom Balabanom, IT stručnjakom iz Novog Sada, koji je ostavio suprugu i troje dece zbog lepe glumice.

Međutim, kako se čini, ni Marija nije bila verna svom mužu, budući da je vezu s novim dečkom započela još dok je bila u braku sa holivudskim producentom Džoelom Lubinom.

Naime, kako nam je izvor blizak glumici ispričao, Karanova i Balaban su vezu započeli početkom prošle godine, neposredno pre nego što je proglašena pandemija koronavirusa, a Marija se zvanično razvela od svog supruga tek ove godine.


- Marija izbegava da u javnosti priča puno o Vladanu zbog načina na koji su ušli u vezu - počinje razgovor za Alo izvor blizak glumici i objašnjava zbog čega.

- Tada je bila u braku sa Lubinom, a njen novi dečko je takođe bio zauzet. Da bi izbegla da se o tome piše, Marija se trudila da njihov odnos bude što dalje od očiju javnosti barem neko vreme, dok se to ne zaboravi - objašnjava naš izvor, i dodaje:

- Oni su vezu otpočeli pre karantina prošle godine, a Marija se zvanično razvela u aprilu ove godine. Međutim, to im nije smetalo da uplove u romansu - kaže naš izvor, i objašnjava da se Karanova plašila kako da svom sinu predstavi novog muškarca u svom životu.


- Marija ima sina Marka Lea iz braka s holivudskim filmskim producentom, dok njen novi partner ima troje dece. Međutim, iako se plašila kako će njen sin prihvatiti novog muškarca u njenom životu, njeni strahovi su se pokazali kao neosnovani. Kad god Marija boravi u Novom Sadu, gde je Vladan iznajmio stan svojoj devojci, on dečaku posvećuje mnogo pažnje i trudi se da mu ispuni svaku želju - kaže izvor, i objašnjava da su glumica i IT stručnjak već mnogo puta zajedno išli na luksuzni odmor.

 

Broj vaše kuće ima značenje! Kako da neutrališete loš broj!
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>