Zadruga

Parovi

Miljana Kulić i Danijel Višić zajedno u noćnom provodu!

Bivši zadrugari, Miljana Kulić i Danijel Višić zajedno u noćnom provodu! Njihova zajednička fotografija osvanula je na društvenim mrežama i naišla na osudu većine...

Miljana Kulić i Danijel Višić zajedno u noćnom provodu! Screenshoot/Instagram





Rijaliti zvezda Miljana Kulić osim po urnebesnim klipovima, poznata je po dramatičnim trenucima u kojim je umešana i njena majka Marija Kulić, ali i ljubavnim romansama koje su obično bile kratkog daha.



Jedna od njenih najvećih ljubavi svakako da je Lazar Čolić Zola, sa kojim je ponovo uhvaćena u ljubavnom zanosu nedavno, iako je pre toga u emisiji ,,Narod pita" na Pink televiziji tvrdila da sa njim nema nikakav kontakt. Međutim, pored Zole, Miljana je tokom rijaliti ,,Zadruga 4" imala još jednu ne veliku, ali vrlo važnu ljubavnu romansu.







U pitanju je model Danijel Višić, koji je u Kulićkinom životu ostavio veliki trag. Njih dvoje su se našli u noćnom provodu i tim povodom ,,opalili" selfi, koji je istog trenutka postao viralan na društvenim mrežama. Na Instagramu se pojavila njihova fotografija na kojoj poziraju zajedno, a komentari su se usijali. 

- Miljana, idi kući, čeka te dete - samo je jedan od blažih komentara ispod objave.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>