Region

Svet

Marina Tucaković poslala Lukasu i Mirkoviću poruku, neka jedu...

Marina Tucaković nije više htela da ćuti, pa se brutalnim rečnikom obratila Lukasu i njegovom estradnom menadžeru Saši Mirkoviću. Neka jedu...

Marina Tucaković poslala Lukasu i Mirkoviću poruku, neka jedu... Screenshoot/Youtube




Tekstopisac i jedna od najzaslužnijih ljudi za mnoge velike zvezde Marina Tucaković je ogorčena na govor menadžera i producenta pevača Ace Lukasa, Sašu Mirkovića. Naime, ono što je Marinu pogodilo jeste izjava Mirkovića koji je dao za list Skandal, kada je otkrio da je podneo tužbu protiv njenog supruga Fute Radulovića, kako je naveo, zbog ilegalne prodaje diskova u njegovoj filmi ,,Laki saund".

Marina tvrdi da je jedina istina u celoj priči koju su pokrenuli Mirković i Lukas jeste da njoj i Futi duguju velike pare, što se i dokazalo na sudu. 


– Evo, javno po prvi put ovako ću nešto da kažem, recite im da jedu g*vna! Jedino dugovanje koje postoji, a da nije izmireno ni posle sudske presude, jeste Lukasovo prema mom mužu. Kad su radili svojevremeno turneju, Futa je morao da pozajmi pare da bi ga isplatio unapred, a dogovor je bio da mu, kad se sve to završi, od koncerata da dogovoreni deo novca – kaže Marina za Svet i dodaje:






– Cifra je baš velika, on to nikad nije uradio. Čujem da kaže da je kao na ruke dao, ma jeste, boga ti. Ne treba oni meni da pozajmljuju ili poklanjaju novac ni za lečenje niti ovako, samo neka nam daju ono što je dogovoreno, što nam pripada i što je, na kraju krajeva, i sud presudio – bila je jasna Tucakovićeva.

 

Mesečni horoskop za septembar: Sanjarenje i nalet energije!





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>