Region

Svet

Goca Božinovska otkrila zašto je Mirko napustio slavlje!

Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić juče su postali roditelji malog Zorana, a ponosni tata je priredio slavlje u Surčinu. Goca Božinovska otkrila zašto je Mirko napustio slavlje!

Goca Božinovska otkrila zašto je Mirko napustio slavlje! Screenshoot/Instagram





U jednom trenutku je došlo i do svađe između Goce Božinovske i njenog sina, jer mu je ona navodno zabranila da slavi u njihovom domu, zbog nedavne smrti njene majke i njegove bake, a sada je ona i objasnila zbog čega se to desilo.



- Mirko me je iznervirao jer je hteo da momentalno krene žurka i da me automatski prekine u celom tom spremanju! Stižu stolovi, stiže ovo, stiže ono... On bi odmah sve! - rekla je Goca za Blic, pa otkrila zašto njen sin nije učestvovao u spremanju proslave.



- Otišao je onda malo da odspava, jer je on slavio negde do dva! Još nije ni hrana stigla, a on govori: "Mogu li ja ovo da iznesem što imamo, da počastim novinare?". Rekla sam mu: "Ma, nosi!" - kazala je Goca.






Inače, pevačica Goca Božinovska se ranije oglasila za Telegraf Jetset i priznala koliko je srećna i ponosna.

- Ne može rečima da se opiše ova sreća, van sebe sam. Ja ne mogu da dišem koliko mi je srce puno. Bakina radost, sreća najlepša, moj prvi unuk. Moja Bojana podarila mi je najveću radost, postala sam baka, nema srećnije na svetu - rekla je Goca za Telegraf Jetset.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>