Zadruga

Parovi

Nenadu se više isplatilo što je slupan auto, kaže Tara Simov!

Bukvalno smo pričali i rekao je da je mnogo bolje što je slupao jer je sada mnogo bolji auto uzeo. Nenadu se više isplatilo što je slupan auto - rekla je Tara Simov , a onda spomenula voznju automobila bez dozvole...

Nenadu se više isplatilo što je slupan auto, kaže Tara Simov! Screenshoot/Instagram




Bivša zadrugarka Tara Simov je na svom Instagram profilu otkrila kako se oseća Nenad Aleksić Ša povodom automobila koji je nedavno slupan.

Naime, Simova je u lajvu ispričala prvenstveno  kako reperu pada to što nema više "Mercedes", koji je kupio nakon Zadruge:

- Teško mu pada sve to za auto, uzeo je mnogo bolji auto, ali srećan je što je slupao. Bukvalno smo pričali i rekao je da je mnogo bolje što je slupao jer je sada mnogo bolji auto uzeo. Nenadu se više isplatilo što je slupan auto - rekla je Tara, a onda spomenula voznju automobila bez dozvole:

- Voziću sa ili bez dozvole dokle god ja to poželim - zaključila je Tara u lajv uključenju.








Podsetimo, nakon slupanog automobila Tara Simov i Nenad Aleksić su saslušani u policiji, gde je reper izjavio da je on vozio, što je Tara potvrdila. Kako u okolini nije bilo kamera koje bi snimile događaj, sve je ostalo na njihovim iskazima.

Protiv Aleksića će u skladu sa zakonom biti podnet odgovarajući zahtev za pokretanje prekršajnog postupka. Prednji deo slupanog mercedesa je, inače, u potpunosti uništen od siline udarca.

Tara je bez srama nekoliko puta objavljivala snimke na kojima "divlja" Nenadovim automobilom, a nema vozačku dozvolu.

 

Nedeljni horoskop: 9. avgust - 15. avgust 2021. godine!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>