Ljubav

Style

Kada su nesrećni u vezi, znakovi horoskopa se ovako ponašaju!

Blizanci će potuno da se izgube, Jarčevi pokušavaju da sve kontrolišu... Kada su nesrećni u vezi, znakovi horoskopa se ovako ponašaju!

Kada su nesrećni u vezi, znakovi horoskopa se ovako ponašaju! Svet Plus
Ovan 


Počinju da vas isključuju iz svakodnevnog života, iako neće da pričaju o tome dok suočavanje s problemom ne postane neizbežno. Kad je Ovan zaljubljen, s partnerom želi da podeli sve sitne i smešne detalje svog života i žele da znaju sve šta se događa s vama. Bik 

Kad su nesrećni silno se trude da prividno njihov život i veza izgledaju srećno. Trud koji ulažu kako bi na društvenim mrežama stvorili privid fantastičnog života ili uređivanje svog životnog prostora će biti drastičnije što su oni nesretćniji. 

Bikovi su estete, vizualni i društveni ljudi, tako da često njihova sreća zavisi o tome kako se oni čine drugim ljudima i način na koji su percipirani. 
Blizanci 

Blizanci će se potpuno izgubiti, biće dekoncentrisani, smeteni i brinuće o svemu osim o vezi u kojoj su nesrećni. Mučiće se na poslu, plakaće bez ikakvog razloga. Blizanci neće prikrivati da su nesrećni, ali će biti jako neodlučni. Pokušaće da pripišu svoje nezadovoljstvo svemu ostalom u svom životu, osim ljubavi. A to će da radr dok god se ne nađu u situaciji da se moraju da suoče s tim što se događa.Rak 

Kad su nesrećni postaju sitničavi. Prijateljima pričaju kako su nesrećni, tu i tamo su pasivno-agresivni i čine sve kako bi se oslobodili loših osećaja, osim suočavanja s onim što ih muči. Rakovi su rođeni ljubavnici, a kad se slatkoća ljubavi pretvori u gorčinu to je siguran znak da je jedan Rak jako nesrećan. Lav 


U početku su agresivni, a kasnije ignorišu sve oko sebe. Lavovi koji su nesrećni su prilično brutalni, budući da njihovo samopouzdanje proističe iz njihovog viđenja samih sebe, a kada nešto u njihovom ljubavnom životu nije u skladu s njihovim mišljenjem o sebi, oni postaju vrlo nesigurni, ulaze u sukobe s ljudima oko sebe i na kraju odustaju od svega i pokušavaju da krenu dalje. 


Devica 


Ako sve u njihovom ljubavnom životu nije uravnoteženo i osećaju se nesrećno ili nesigurno, baviće se svim i svačim samo da odvrate pažnju od onog što ih stvarno muči. Device su strastvene po prirodi, ali su i paranoične. Pa iako se na površini čini da su mirne i staložene, ako se puno bave nekim delom svog života nego što je to za njih normalno, budite sigurni da se događa nešto loše. 
Vaga 


Ako nisu srećne u vezi, Vage počinju da posvećuju svu svoju pažnju poslu. Vage su veliki ljubavnici, ali i radoholičari. Imajte na umu da su Vage znak ravnoteže, pa kad je neki deo njihovog života neuravnotežen, one će sve napraviti da ga uravnoteže sa svim drugim što se događa u ostalim poljima njihovog života. Škorpija 

Ili odbijaju da se ponašaju kao da su u vezi ili počnu da se nerviraju oko sitnica.


Škorpija je najintenzivniji znak u horoskopu i kad su nesrećni u vezi oni jednostavno nisu sposobni dugo da ignorišu problem ili se pretvaraju da je sve kao obično. Strelac 


U vezi u kojoj su nezadovoljni postaju pasivno-agresivni. Imaju ispade koji kao da dolaze niotkuda i to na ljude koji nemaju veze s njihovim ljubavnim životom. Na površini su i dalje duhoviti, simpatični i puni energije, ali to ne znači da mogu dugo da ćute o stvarima koje ih muče. 

 

Proverite da li u vašem domu postoji negativna energija!
Jarac 


Kad su nesrećni, Jarčevi pokušavaju da kontrolišu sve u svom životu. Razmišljaće o tome šta ih muči i pokušavaće da reše problem, mada u većini situacija kad se jednom u vezi osete nesrećnim, nema nazad - veza se ne može da se spasi, samo odugovlačie neizbežno. Jako ih smeta kad nemaju jasnu sliku sebe i svoje veze, a kad se osećaju nesigurno i nevoljeno još će se više potruditi da 'poprave' ono što ne valja. 


Vodolija 


Ulaze u vezu s velikim, grandioznim snovima i ciljevima i stvarno ih pokušavaju da ostvare. Presele se u druge zemlje, počnu novi posao ili krenu u druge impresivne pothvate. Vodolije su strašno ambiciozni ljudi orijentisani na posao, a kad su nesrećni u vezi, imaju tendenciju da svu svoju energiju usmere prema ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Ključni pokazatelj da su nezadovoljni je da nemaju vremena za svojeg partnera jer se bave svojom karijerom. 
Ribe 

One žele 'slobodu'. Inače Ribe žele da iskuse sve što im se u životu nudi, a kad su nesrećne u vezi odjednom ih najviše zanimaju avanture u kojima će videti kakav je svet i šta se 'stvarno' tamo nudi. U trenutku kad se Riba počne da bavi svetom i novim iskustvima, a manje vama i vašim zajedničkim snovima, budite sigurni da nešto nije u redu.

 

Veliki ljubavni horoskop do kraja 2021. godine!
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Super žena

Povezane vesti:


>