Region

Svet

Kija Kockar otpratila gradonačelnika čim se pojavila vest o njima!

Draško i ja samo smo prijatelji. Gledam ga kao mlađeg brata i ne pratim ga na Instagramu... Kija Kockar otpratila gradonačelnika čim se pojavila vest o njima!

Kija Kockar otpratila gradonačelnika čim se pojavila vest o njima! Screenshoot/Instagram
Kija Kockar (32) već danima je jedna od glavnih tema u medijima, a sve zbog propalog nastupa koji se desio prošlog vikenda u jednom klubu u Igalu. I dok mnogi komentarišu da je njenih "pet minuta slave" prošlo, ona je, po svemu sudeći, utehu našla u društvu gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića (28).


Kija je, naime, prošlog vikenda nastupila u Igalu, ali je klub bio poluprazan, o čemu svedoče snimci i fotografije, te se o tome danima priča i piše.

Pevačica i rijaliti pobednica oglasila se juče tim povodom, te navela da je kasnila na nastup i da želi da se zahvali publici koja je, uprkos tome, prisustvovala.

- Nadam ste da ste završili sa analizama mojih uspeha i neuspeha, ljubavnim životom i poređenjem. Sada bih se zahvalila publici koja je platila ulaz, čekala me, jer sam zbog svoje greške zakasnila više od sat vremena, isključivo svoje, pa je samim tim program trajao kraće jer je vremenski ograničeno zbog mera - napisala je Kija na Instagramu.


Samo nekoliko sati kasnije, u medijima je osvanula vest da se Kockareva u Crnoj Gori provodi u društvu Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banja Luke, koji je od nje mlađi četiri godine. Kako se navodi, njih dvoje su se zajedno vozili na skuteru i uživali u morskim aktivnostima, a Kija se i ovim povodom oglasila.- Draško i ja samo smo prijatelji. Gledam ga kao mlađeg brata i ne pratim ga na Instagramu - rekla je ona.


Međutim, nakon toga je objavljeno da je Kija ipak pratila Draška na Instagramu, gde su jedno drugom lajkovali fotografije, ali da ga je, nakon objavljene vesti o tome da su bliski, odmah otpratila.


Mnogi komentarišu da je Kija upravo u provodu sa mladim gradonačelnikom našla utehu nakon, kako mnogi kažu, sunovrata karijere.

Draško Stanivuković je, inače, već izvesno vreme u vezi sa atraktivnom brinetom Kristinom Beronjom, studentkinjom Fakulteta za medije i komunikacije.

Njih dvoje su se prošlog meseca zajedno pojavili na Banja Luka Festu i privukli veliku pažnju, a kako se pisalo, upoznali su se putem društvenih mreža.


Draško i Kristina, po svemu sudeći, i dalje uživaju u ljubavi, budući da je Kristina sinoć podelila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se vidi kako se zagrljeni opuštaju u bazenu.

 

Ovo su najplemenitiji znakovi horoskopa! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic

Povezane vesti:


>