Ostalo

Sme�no

Proverite da li u vašem domu postoji negativna energija!

Prema feng šui verovanju postoje razne tehnike za testiranje i čišćenje energije u domu, a za jendu od njih potreban vam je lovorov list. Proverite na ovaj način da li u vašem domu postoji negativna energija!

Proverite da li u vašem domu postoji negativna energija! Svet Plus




Veruje se da list lovora, osim što ima lekovito dejstvo, odbija i negativnu energiju i energetski čisti prostor, ali kako da uz pomoć ovog začin prepoznamo d ali je udomu prisutna negativna energija.


Potrebno vam je 3 lista lovora, sveća ili šibica i jedan tanjir. Zapalite lovorov list i stavite u tanjir da izgori. Zatim izađite na terasu ili iz prostorije kako bi se iščistilo čulo mirisa i provedite van prostorije oko 10 sekundi.



Miris kjoji osetite kada se vratite u prostoriju može otkriti kakva je energija u vašem domu. Ako je miris prijatan i oseća se nešto umirujuće, domaće i lepo, onda se veruje da je energija pozitivna. Ukoliko je miris neprijatan, previše jak i oseća se na nešto kiselo i trulo, onda s everuje da se u domu nakupila negativna energija i da je cvreme da pročistite životni prostor.

 

Bio je klinički mrtav, a sada ljudima govori u šta treba da veruju!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa.rs

Povezane vesti:


>