Region

Svet

Nadežda Biljić se potukla sa majkom Tome Panića!

Loši odnosi između pevačice i majke njenog partnera, Jasmine od početka su veoma loši. A sada... Nadežda Biljić se potukla sa majkom Tome Panića!

Nadežda Biljić se potukla sa majkom Tome Panića! Screenshoot/Instagram




Mediji su u prethodnom periodu više puta pisali o otvorenom sukobu pevačice i njene buduće svekrve, pa su neke od najžešćih svađa ovi bivši rijaliti učesnici imali upravo zbog Tominog odnosa s majkom, za koji je Nadežda Biljić tvrdila da je "bolestan" i da mu je majka "preča od žene i deteta".


A mnogi su se pitali da li je u međuvremenu došlo do pomirenja između njih dve i da li Biljićeva sada posećuje rodno mesto i kuću svog verenika, odgovor su dale komšije.

- Nije tu Jasmina, niti bilo ko od njih. Ona nije loša žena, radi, bori se, šta će, razvedena je. Toma je tu odrastao, ima i starijeg brata Pecu, mislim da je on konobarisao. Ima i polusestru Maju, iz Jasmininog prethodnog braka. Jaca je dugo radila na trafici, a otac Dragan je vozio autobus. Ta Tomina žena ili šta li je već je tek katastrofa. Svi znaju da ona mrzi Jasminu, a žena ni kriva ni dužna, bori se za decu - rekao je komšija Miroslav.



Komšinica Draginja, koja dobro poznaje ovu porodicu, ispričala je kako je izgledala jedna žustra svađa između Jasmine i Nadežde.

- Nadežda mrzi Jasminu iz dna duše, mada ni nju ona ne simpatiše previše. Videla je žena s kim ima posla odmah. Ona nema srca, svašta je pričala za nju i kad je ona bila teško bolesna. Pa prvi put kad je došla ovde u Svilajnac, nije imala ni pantalone ni donji veš, Jasmina joj je dala svoju haljinu. Ko poslednja bednica je izgledala. Sećam se jedne teške svađe ovde u dvorištu, cela ulica je skočila na noge zbog buke. Da li je Nadežda bila pijana ili šta joj je bilo, ne znam, ali ona je toliko vikala i vređala Jasminu da je ova njoj uzvratila na uvrede. Da nije bilo Tome da stane između njih i ljudi sa obližnje benzinske pumpe, krv bi pala sigurno, i za kosu su se počupale. Nadežda bi je ubila od batina - završila je gospođa Draginja.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>