Region

Svet

Tragedija u porodici Miloša Bojanića koja je potresla sve!

Tragedija u porodici Miloša Bojanića koja je potresla sve! Pevač je gostujući u jednoj televizijskoj emisiji otvoreno govorio o teškim životnim trenucima. Naime, on je naveo da nije dovoljno vremena proveo sa roditeljima i da se zbog toga kaje.

Tragedija u porodici Miloša Bojanića koja je potresla sve! Screenshoot/Instagram

– Uvek mi je majka govorila – dođi sine da vidiš majku dok sam još živa, a posle i ne moraš da dolaziš. Kajem se što više nisam provodio sa njima. Mnogo sam vremena proveo bezveze a trebalo je da provedem sa njima. A to čovek shvati tek kad ih izgubi. Ja ovo nikad neću prežaliti. Sve je to život, i ja sam 20 godina bio u situaciji da jednom godišnje vidim svoju decu. Možda je to kazna Božija, ovaj gore sve vidi – ispričao je Miloš Bojanić.On je tom prilikom ispričao i nekoliko potresnih detalja o tragičnoj porodičnoj sudbini.

– Imao sam velikih tragedija u porodici i familiji – sestra mi je umrla u 48. godini, to me posebno pogodilo, brat od tetke u 36. umro na spavanju. Jedna sestra mi se obesila, jedan brat se ubio iz puške… Sve sam to jako teško podneo – zaključio je pevač Bojanić.


 

Neurolog savetuje! Istrenirajte mozak da misli samo pozitivno!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Objektiv

Povezane vesti:


>