Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop za period od 2. avgusta do 8. avgusta 2021. godine! Šta mogu da očekuju Lav, Devica, Vaga i Škorpija!

Nedeljni horoskop: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus




LAV

Hrana

Malo ste se opustili i moguće je da preterujete sa nekim namirnicama, pogotovo slatkišima. Kada budete shvatili da vas omiljeni komad garderobe steže, navalićete na salate, grilovano meso, voće. Ako se neki sladoled “provuče” – pa dobro, malo sebi I ugodite.

Ljubav

Kako god to zvučalo čudno – zauzeti Lavovi su u takvom periodu da moraju da se posvete sebi. Ne u onom lošem smislu – da u odnosu stavite sebe iznad partnera, da smatrate da je samo ono što vi želite važno i tako dalje, ne. Već u smislu da iskoristite povoljne aspekte koji „rade“ kod vas i da počnete da menjate sebe, da spoznajete šta je to što istinski želite, šta vas čini nezadovoljnim, da stvarate jednu novu i bolju osobu. A kada se promenite vi – promeniće se i odnos u kojem ste. Do tada – zategnuto. Slobodni – nemam šta mudro da vam kažem. Eventualno neka sitna, povremena komunikacija.

Posao

Posao će vam se malo „cimnuti“ na bolje. Ali malo. Ali nedovoljno. I ovde postoji slična stavka kao i u emotivnom delu – dragi Lavovi, menjajte nešto. Ukoliko do sada niste pokrenuli promene, ukoliko niste počeli da se angažujete na ostvarenju svojih planova i ideja – ne čekajte više,krajnje je vreme. Pokazivaće vam okolnosti u ovoj nedelji da stari obrasci ponašanja u poslu više ne funkcionišu kako treba. Dobijate mlad Mesec u svom znaku – nov početak za vas, potpuno nove. Krenite hrabro.

Novac

Velika borba za stabilizaciju u finansijskom segmentu.

Zdravlje

Aktuelna je hronična problematika kod starijih Lavova. Mlađi – čuvajte se povreda.

 

DEVICA

Hrana

Sada je moguće postići pravi balans kada je ishrana u pitanju, jer će vaše telo samo prepoznati šta I koliko mu je potrebno. Neki od vas, zbog povremene nervoze I stresnih situacija, mogu utehu tražiti u slatkišima.

Ljubav

Da imate više nego dobrih mogućnosti da vam ova nedelja bude lepa i kvalitetna u partnerskom odnosu – imate. Da li ćete ih iskoristiti – evo, ne znam. Venera je kod vas – možete da se volite. Mars je kod vas – strast može da puca iz svih oružja. I to je ono što je dobro. Loše je što se mulja nešto ispod površine, što ima tajni, sumnji, nedoumica, ljubomore, nervoze između partnera i vas. Ako bacite akcenat na ovo drugo, loše – koliko god da bude nekih finih trenutaka, suštinski se nećete osećati dobro. Isključite misli, uključite srce i strast. Slobodni – dobar period za emotivne početke. Samo ne tajne, nikako!

Posao

Nedelja će započeti zategnutom situacijom sa nadređenima i sa kolegama. Svi će nešto pametovati i pokušavati da vas ubede da je crno u stvari belo. Bićete pomalo zabrinuti i zbog konkurentskog ponašanja onih sa kojima sarađujete. Generalno gledano – ništa od ovoga nije strašno, mada vas u prvom trenutku može iznervirati ili onespokojiti. Vi imate svoj put koji je totalno dobar, svoj način funkcionisanja u kojem trenutno nema grešaka. Ne dozvolite da vas neko ometa i donosi vam stres.

Novac

Solidno stanje finansija. Nemojte samo da zaboravite da platite neko dugovanje.

Zdravlje

Pod stresom ste. Relaksirajte se, odmarajte, uživajte više.

 





VAGA

Hrana

U ovoj nedelji ćete itekako voditi računa šta I kako jedete. Mali obroci, lepo aranžirani, ukusni – više bazirani na povrću, salatama, zelenišu, sa nešto manje mesa (uglavnom piletine, ćuretine) – po mogućstvu grilovanog.

Ljubav

I zauzete i slobodne Vage u ovoj su nedelji u iskušenju da zagrizu zabranjeno voće i možda okuse čari tajne veze. Itekako je moguće da postoji osoba koja vas privlači čak i ako ste svesni da ulazak u odnos sa njom baš i ne bi bio najpametnija odluka. Ako pitate mene – definitivno ne bi i pokazalo bi svoje loše strane vrlo brzo. No, sa druge strane gledano – odluka je ipak na vama. Generalno gledano – zauzete Vage žive jednu dosadnu svakodnevicu. Ono što žele sa partnerom – teško se ili nikako ostvaruje. Slobodni lutaju razapeti između želja i mogućnosti. Ne letite previsoko i prebrzo, to vam je savet.

Posao

Kreativnosti imate na izvoz, mozak vam radi sto na sat – samo vam još okolnosti ne idu baš u potpunosti na ruku. Fali vam to „zrno sreće“ da sve dođe na svoje mesto i da se pokrene na pravi način. Vage će se i dalje suočavati sa preprekama na svom poslovnom putu, naročito ako su zakoračile putem promena u svom načinu funkcionisanja ili konkretnog promena radnog mesta. Generalno gledano – pred vama je aktivna radna sedmica u kojoj vas čeka more sitnih obaveza i aktivnosti sa saradnicima.

Novac

Da ste zadovoljni – pa i niste baš. Ali bolje je nego što je bilo.

Zdravlje

Nešto povišen nivo stresa.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Ove nedelje idete iz krajnosti u krajnost. U jednom momentu ne stižete da jedete uopšte, u sledećem se natovarite da ne možete da dišete. Preporučuje vam se mnogo povrća, biljnih vlakana – da bi se pokrenuo želudac koji je uspavan…

Ljubav

Ukoliko ste mislili da će te promene na bolje u vašim partnerstvima krenuti na puc prstima i lagano – e, ova nedelja će vam pokazati da je za sređivanje potrebno mnogo više energije nego za rasturanje. Idete partner i vi korak po korak, samo je problem što se oboje svaki čas sapletete na težinu, na ponos, na tvrdoglavost, na lošu komunikaciju. Sve će se to ispeglati ako ima volje i truda, ali lagano – sitnicu po sitnicu. Slobodne Škorpije – simpatična komunikacija, zanimljiv susret, nečije otvaranje i pokretanje prema vama, stidljivo i oprezno. Dovoljno da vas „digne“ ali nedovoljno da budete mirni i srećni.

Posao

Sve tamo do polovine nedelje – prilično zategnuto, stresno i naporno po vas. Posle toga – popuštanje tenzije, lakše se diše – ali i dalje postoji neophodnost da striktno obraćate pažnju na svaki detalj vezan za posao. Odnos sa autoritetima i nadređenima komplikovan i kompleksan, a sa saradnicima i kolegama – naglašena nervoza. Najava i otvaranje novih poslovnih prilika, promena, novih saradnji ili klijenata sredinom nedelje. Generalno gledano – zamorna sedmica, ali sa dosta dobrih rezultata za vas.

Novac

Bilo novca ili ne bilo – bićete vrlo oprezni i kalkulisati oko svakog troška.

Zdravlje

Nervoza, manjak vremena za odmor i dobar san.

 

Casu marzu je specifičan ovčji sir koji u sebi ima žive crve!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>