Region

Svet

Ceca Ražnatović potpuno promenila imidž!

Svetlana Ceca Ražnatović potpuno promenila imidž! Divlja, loknasta kosa i šlic do boka... Bogdan joj pružao podršku, a tek da vidite kako joj tepa!

Ceca Ražnatović potpuno promenila imidž! Screenshoot/Instagram





U izazovnoj crvenoj haljini i sa afrom frizurom Ceca Ražnatović se pojavila pred krcatim stadionom u Vrnjačkoj banji.


Ni ovog puta koncert Svetlane Cece Ražnatović nije mogao da prođe bez strepnje da će spektakl da pokvari nevreme koje je satima padala pre početka koncerta.

U izazovnoj crvenoj haljini i sa afrom frizurom Ceca se pojavila pred krcatim stadionom u Vrnjačkoj Banji.

- Dobro veče, uspeli smo da rasteramo oblake, a ja vam obećavam da ćemo napraviti veče za pamćenje - rekla je Ceca pred pristunom publikom, a potom zapevala "Dragane moj."






Sa druge strane, na koncertu je bila Cecina dugogodišnj saradnica Biljana Spasić koja je između ostalog napisala Cecin hit “Nevinost”.


Na koncertu je Ceca otpevala pomenuto hit, a publika je pozdravila gromoglasnim aplazuom. Nizali su se hitovi, a publika je sa Cecom u glas pevala od prvog do poslednjeg takta.




Bogdan je sve vreme nasmejano đuskao dok je Ceca pevala, a u jednom trenutku ju je i uslikao i objavio to na svom Instagramu.

- Bejbi - napisao joj je on u opisu fotke i uz to stavio emotikone srca.








Cecini fanovi su ovo oduševljeno prihvatili, te su komentarisali kako je neverovatno nežan i da je našla muškarca koji je i zaslužuje. 






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>