Style

Ljubav

Indijski horoskop se smatra najtačnijim! Najstariji je i najprecizniji!

Indijski horoskop se smatra najtačnijim! Najstariji je i najprecizniji jer se bazira na trenutnom sazvežđu. Znakovi se nazivaju “rasi” a razlika je u načinu određivanja vremenskog perioda na koji se odnose.

Indijski horoskop se smatra najtačnijim! Najstariji je i najprecizniji! Svet Plus




U njemu postoji 12 znakova koji su po vremenu označavanja vrlo slični regularnom horoskopu.



Meša 21.3. do 20.4.

Hrabrost, neustrašivost i ambicije vođe karakteristika su ovog znaka kojim vlada Mars. Mesha je avanturista, impulsivan, pun energije, ali i tvrdoglav, pa se lako uvredi. Ima potrebu da dominira drugima i voli da izdaje naredbe.



Vriša 21.4. do 21.5.

Pravi tvrdoglavac koji nikada ne odustaje od svojih ciljeva. U ljubavi je uvek odan i veran, ali izrazito ljubomoran na sve koji se približe njegovom partneru. Voli da ugodi sebi i živi luksuznim životom. Neophodni su mu emocionalna stabilnost i finansijska sigurnost kako bi bio u balansu.




Mithuna 22.5. do 21.6.

Ovaj znak ima vrlo složenu narav jer je vrlo duhovan, a opet i analitičan. Voli umetnost i literature. Ume sa rečima i vrlo je elokventan. Partner mu mora odgovarati na mentalnom nivou i mora znati da se nosi sa njegovim ne tako jednostavnim temperamentom.




Karka 22.6. do 22.7.

Karka je vrlo osetljiv i emotivan individualac. Na njih jako utiču roditelji o kojima se često brinu kada ostare. Raspoloženje im se često menja pa ih nije lako razumeti. Često teško veruju drugima, pa mora proći neko vreme dok ne steknu poverenje.






Simha 23.7. do 21.8.

Simha je vrlo kreativan, gord, velikodušan i hrabar. Nikada ne odustaje od svojih namera, ali ne traži pomoć drugih. Romantične je prirode i u životu ima mnogo ljubavi, ali problem mu stvara što ne zna odabrati pravu osobu pa se često razočara.



Kanja 22.8. do 23.9.

Kanja je čist, sofisticiran i praktičan znak. Voli da bude u ulozi šefa jer s lakoćom rešava sve probleme. Nekad je stidljiv, ali je većinom prijateljski nastrojen prema svima. Idealna srodna duša za Kanju je osoba koja je smirena, strpljiva i hrabra.



Tula 24.9. do 23.10.

Tula je veliki diplomata i traži ravnotežu i pravednost u svemu. Trudi se da uvek ugodi drugima, društven je i veseo. U ljubavnom životu jako je uspešan i odgovara mu većina znakova.



Vritčik 24.10. do 22.11.

Jako je tajanstven i magnetski privlačan suprotnom polu, no isto tako i vrlo posesivan. Vrlo je ambiciozni i uspeh im je gotovo zagarantovan.






Dhanus 23.11. do 24.12.

Živahan, znatiželjan i generalno optimističan znak. Voli da putuje i istražuje, a ljudi ga vole zbog ljubavi prema životu i avanturističke strane. U ljubavi im najviše odgovaraju tolerantni ljudi.


 

Mesečni horoskop za avgust 2021. godine!





Makar 25.12. do 20.1.

Makar obožava posao i vrlo je ambiciozan. Sebi postavlja visoke ciljeve koje teži u potpunosti da ostvari. Iako su vrlo odani prijatelji, s vremena na vreme se ponašaju hladno ili snobovski. Uvek traže ljubav, a potreban im je psihički snažan partner.



Kumbh 21.1. do 18.2.

Idealista koji ima nepredvidiv temperament i često menja raspoloženje. Često znaju biti grubi, razdražljivi i nervozni, ali imaju vrlo razvijenu empatiju prema svim živim bićima. Impulsivan karakter pravi im probleme u ljubavnom životu.



Men 19.2. do 20.3.


Men je emotivac i ima intuitivan karakter. Po prirodi je strpljiv, blag i fleksibilan, a voli da ugodi sebi i troši novac na putovanja i sitna zadovoljstva. U ljubavi je jako romantičan, a od partnera traži nježnost i pažnju.

 

Horoskop predviđa da ova 4 znaka do kraja godine prati sreća!





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/net.hr.

Povezane vesti:


>