Style

Ljubav

Horoskop predviđa da ova 4 znaka do kraja godine prati sreća!

Horoskop predviđa da ova 4 znaka zodijaka do kraja godine prati samo uspeh i sreća! Ako verujete u zvezde, evo koja će to četiri znaka do kraja godine imati posebno plodan i dobar period!

Horoskop predviđa da ova 4 znaka do kraja godine prati sreća! Svet Plus

OVAN
Do kraja avgusta Ovnovi imaju priliku da upoznaju srodnu dušu za kojom odavnu čeznu. Ovaj odnos neće biti još jedna prolazna avantura, već bi mogao da se pretvori u trajnu vezu o kakvoj dugo maštate.

S druge strane, zauzeti Ovnovi dobiće želju da naprave korak više i odvažiće se na veridbu, početak zajedničkog života ili proširenje porodice.

I na profesionalnom planu vas očekuje procvat - nemojte se ustručavati da započnete novi biznis ili predložite neku ideju.LAV
Imaćete šansu da upoznate istinski dobrog partnera, a najverovatnije je da će se se to desiti do kraja jula. Ako ste u braku ili zajednici sa partnerom, do kraja 2021. bi mogle da vas obraduju lepe vesti o trudnoći.

Takođe, dobar je period da krenete u realizaciju projekta koji već dugo imate na umu. Slobodno zapnite i potrudite se - trud će dati rezultata!DEVICA
Očekuje vas veoma dobar period, posebno kada je reč o ljubavi. U avgustu postoji velika šansa da upoznate osobu sa kojom možete da realizujete sjajnu vezu. Ne treba da se bojite problema - u narednim mesecima uspećete da prevaziđete svaku prepreku.

Kada je reč o poslovnim prilikama, očekuje vas unapređenje ili povišica u narednim mesecima, a i sami ćete ostati prijatno iznenađeni pozitivnim promenama.JARAC
Jarčeve u narednom periodu očekuju unutrašnji mir i harmonija, te će zračiti neverovatnom energijom i njihova harizma biće na maksimumu. Nije ni čudo što će lako privući strastveni odnos pun lepih emocija i duboke ljubavi. Ako ste singl, ne treba da vas iznenadi mogućnost iznenadne i burne romanse!

Ako vam se ukaže prilika za sticanje novih znanja i veština nemojte je propustiti. Višestruko će vam se vratiti i doneti vam velike poslovne uspehe.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>