Region

Svet

Veliki brat: Ja sam poznata beogradska faca

Više od hiljadu ljudi okupilo se ispred Expo centra na Novom Beogradu kako bi ubedilo članove žirija da su baš oni ti koji bi trebali da se nađu u Velikom bratu, koji bi sa emitovanjem trebalo da počne 6. marta.

Veliki brat: Ja sam poznata beogradska faca



Pored mnogih razloga koje su navodili najzanimljiviji su oni gde objašnjavaju da nemaju ništa pametnije u životu da rade, da prave odličnu atmosferu, ali i zbog toga što su "poznate beogradske face".

"Ja sam Miroslav, poznat sam kao momak koga zovu Kinez. Ja sam poznata beogradska faca, imam i grupu na Facebooku koja je sakupila za kratko vreme 40.000 fanova i za mene su svi čuli. Došao sam da osvojim ljubav naroda, ulazim zbog para ako pobedim, ali više zbog druženja i toga da svi vide kako ću da se ponašam. Pozivan sam i do sada u neke emisije, ali nisam hteo da se eksponiram(?!)", rekao je Kinez.

Pored devojaka sa bujnim poprsjem, na audiciju se prijavio i jedan beli mag.

"Ja sam se prijavila za Velikog brata jer sam beli mag, a niko iz moje branše se nije okušao u nečemu takvom i mislim da bi to bilo interesantno. Ja sam 36 godina u tom poslu i objasnila sam da bi bilo interesantno da baš mene izaberu zbog toga što sam beli mag", rekla je jedna od kandidatkinja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>