Ostalo

Smešno

Muž joj je rekao da ide na momačko veče, a onda je uradio nešto neočekivano! VIDEO

Muškarci obično ne vole da priređuju svojim izabranicama iznenađenja, ali ovaj suprug definitivno je pokazao, da je za pravu i iskrenu ljubav čovek spreman sve da učini.

Muž joj je rekao da ide na momačko veče, a onda je uradio nešto neočekivano! VIDEO Foto: Screenshot YoutubeNakon što je Kris Fariš pre 16 godina izgubila oca u saobraćajnoj nesreći, odlučila je da sve njegove stvari pokloni rođacima i porodici, a izmeđuostalog bila je i kamp kućica za koju je bila posebno vezana. U njoj je sa svojim ocem i majkom provela najlepše godine detinjstva. I ona sama želela je da svoju decu navikne na to, sada kada su dovoljno odrasli, ali pošto je prikolica bila poklonjena nekome, želela je da uzmu novu.

Krijući od nje, suprug Mičah je mesecima tražio kućicu njenog oca koja je pripadala drugoj porodici. Iako su u početku želili da mu naplate, kada su čuli priču odlučili su da mu je bez pogovora vrate nazad. Rekao joj je da ide na momačko veče, ali kada se pojavio ispred kuće, nije mogla da sakrije suze. Pogledajte:


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari