Zvezde Granda

Parovi

Milica Atanacković nezadovoljna! Isprozivala Željka Šašića!

Milica Atanacković, učesnica "Zvezda Granda",  nezadovoljna je saradnjom sa starijim kolegom pa je odlučila da se obrati medijima. Isprozivala Željka Šašića!

Milica Atanacković nezadovoljna! Isprozivala Željka Šašića! Screenshoot/Instagram






- Dugo sam se pravila da je sve u redu i smeškala, a nije. Ja sam tu pesmu skupo platila, a on (Željko Šašić)  je neko ko važi za velikog pevača i nije fer što se pojavio samo u jednoj emisiji i nikad više. Ovu pesmu su radila ozbiljna imena i koštala je nekoliko hiljada eura, to su velike pare koje su bačene- otkrila je Milica koja nije krila razočarenje u pevača koga je smatrala zvezdom.



- Nije me ispoštovao uopšte, ja mogu da razumem da ne voli da gostuje ali da nije mogao makar u pola emisija da se pojavi, ne shvatam. Da sam ja takvo ime bilo bi me sramota da sam takva prema mlađim kolegama, jer svi smo mi bili na početku i znamo koliko znači to - dodala je Milica Atanacković.





Nedavno je objavila numeru "Zlato" koju je publika željno iščekivala, a nakon razočarenja koje je doživela sa prvom pesmom, ističe da se u takve saradnje neće upuštati.

- Ko zna, možda jednog dana snimim duet, ali sada ne. Moraš da napraviš ozbiljan uspeh da bi se upustio u tako nešto- objasnila je Milica Atanacković.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>