Region

Svet

Region

Aca Lukas počinje snimanje serijala o svom životu!

Pevač Aca Lukas počinje snimanje serijala o svom životu! On je već izazvao niz različitih komentara autobiografskom knjigom...

Aca Lukas počinje snimanje serijala o svom životu! Screenshoot/Instagram




Autobiografska knjiga Ace Lukasa, ''Ovo sam ja'' izazvala je buru na javnoj sceni, ali i u narodu, a ono što će zasigurno izazvati još veću pažnju svih, jeste serija koja će se snimati od jeseni, upravo po ovoj knjizi.


Kako se navodi, serija će takođe kao i knjiga, pratiti život pevača, pod nazivom ''Kafana na Balkanu'', a kako se navodi glavnu ulogu, tumačiće upravo Aca Lukas, dok će njegovog oca glumiti legendarni Mima Karadžić, dok će Kija Kockar imati gostujuću ulogu u ovoj seriji od 12 epizoda, a kako knjiga pominje brojne poznate ličnosti, zasigurno će svako od njih dobiti i pravu osobu koja će ih tumačiti u seriji.






Producent serije, ujedno i Lukasov menadžer potvrdio je spekulacije i otkrio detalje vezane za seriju ''Kafana na Balkanu.''

- Istina je za seriju, još je rano da pričam o glumcima, kasting će biti sredinom avgusta. Ne bih licitirao sa imenima jer se još nisam dogovorio sve sa Acom i Vanjom Bulićem, koji piše scenario - rekao je Mirković.


Aca Lukas i dalje nije želeo da otkriva detalje, pa je u svom oglašavanju, samo kratko rekao:

- Ne znam još ništa o tome, zatekli ste me. Javićemo vam na vreme ko će koga da glumi - rekao je Lukas.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>