Zadruga

Parovi

Šta rade zadrugari nakon završetka rijalitija Zadruga 4?!

Šta rade zadrugari nakon završetka rijalitija Zadruga 4?! Svako od njih je na neki način našao svoju sreću! Izgleda da Ša ne mari za to što njegova bivša supruga Ivana uživa kod Vladimira Tomovića.

Šta rade zadrugari nakon završetka rijalitija Zadruga 4?! Screenshoot/Instagram




Ivana Aleksić uživa u Crnoj Gori, a nakon nekoliko dana druženja isključivo sa ženskim društvom, ova lepa devojka sada uživa ni manje ni više nego sa Vladimirom Tomovićem!

Znali su, zasigurno, oboje, koliku će pažnju privući njihove prve zajedničke slike, pošto se pre ovoga uživo nikada nisu ni videli.

Na jednoj fotografiji poziraju sa još dve osobe, a na drugoj je Ivana pokazala sve svoje atribute, dok je Tomović jednom rukom grli oko struka, a drugu drži na njenom kolenu.







Fotografije su "eksplodirale" na fan stranicama na Instagramu, a mnogi likuju zbog njih jer ih ocenju kao, kako kažu, "najžešći udarac koji je mogla da zada bivšem mužu".


Podsetimo, Ivana se od Nenada Aleksića Ša razvela nakon što ju je pred milionima gledalaca, u rijaliti programu Zadruga 4, prevario sa Tarom Simov.







Ša: "Ivana nije htela da Tari da ključeve od stana, a ne moja majka"


I nakon javne prevare i poniženja, Ša ne prestaje da spominje bivšu suprugu i iznosi u javnost određene priče.

Tako je prošle noći, 12. jula, u emisiji Zadruga - Narod pita, kazao da je Ivana navodno ta koja Tari nije htela da preda ključeve od stana onda kada je otišla iz Zadruge.










- Majka mi je rekla da nije istina da ona nije želela da da Tari ključ od stana, već Ivana. Ivana nije htela da da ključeve, to je istina - rekao je on i tu se nije zaustavio.

- Malo sam se šokirao kod jedne stvari, vezano za Ivanu. Ona se i te kako oglašavala, i moji nemaju dobro mišljenje o njoj. Moja mama je spustila loptu, ona je takva, prihvati sve što ja želim - kazao je.




Reper Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Tara Simov su izgladili odnose i ponovo uživaju u ljubavi, a sada su pokazali i šta rade.

Naime, izgleda da Ša ne mari za to što njegova bivša supruga Ivana uživa kod Vladimira Tomovića, a on je rešio da dan provede sa Tarom u šoping centru, a kasnije su se našli i sa Franom Pujasom.






Fotografija na kojoj se vidi kako golupčići uživaju u šopingu proširila se društvenim mrežama, a fanovi imaju da poruče Ša:


''Samo nek se plaća''.

Inače, ovu rečenicu nedavno je prvi upotrebio Mensur Ajdarpašić u objavi na društvenoj mreži Instagram, dok je uživao u provodu sa Tarom.



Ša i Tara Simov su se takođe našli i sa Franom Pujasom, a Simova je objavila fotografiju na svom Instagram profilu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>