Ljubav

Style

Ljubav tokom leta! Neki znakovi horoskopa menjaju partnera!

Ljubav tokom leta za neke znakove horoskopa biće posebno vrela... Neki će čak menjati partnera iako su mišljenja da su već pored pravog!

Ljubav tokom leta! Neki znakovi horoskopa menjaju partnera! Svet Plus
Njima se smeši nova ljubav i puno strasti. Ovi znakovi horoskopa uživaće u ovom letu više nego ikada u životu. 


OVAN

Ovog leta zvezde su na vašoj strani i dobićete ono za čime vam srce žudi. Neće biti ljubavi na prvi pogled, ali neko bi mogao da vas zavede tokom jula ili septembra. Prepustite se, prava ljubav je napokon stigla.


LAV

Ako ste mislili da ste već pronašli ljubav svog života, razmislite ponovno, jer susret tokom jula može okrenuti vaš svet naglavačke. Neki će zbog toga ozbiljno razmisliti i o promeni partnera.DEVICA

Nakon dugog jula tokom kojeg ćete uživati u svemu što leto pruža, početkom sledećeg meseca vaše srce bi moglo da ubrza svoj ritam.

U septembru vas čeka ljubav na prvi pogled. Nemojte da se bojite da uskočite u avanturu.VAGA

Ovo leto će za vas biti jako strastveno. Slučajan susret u julu ili krajem septembra mogao bi da vam promeni život.

Verovatno ćete vi napraviti prvi korak, a stvari će vrlo brzo izmaći kontroli i naći ćete se u vrtlogu strasti. Nemojte da se bojite da započnete ozbiljnu vezu.


JARAC

Krajem jula i početkom septembra postoji velika šansa da ćete upoznati nekoga posebnog. Tokom tog razdoblja držite oči širom otvorene kako ne biste propustili priliku za ljubav svog života.

Ovaj susret uneće velike promene u vaš život i vi ćete u tome istinski uživati.


VODOLIJA

U početku vam neće biti jasno šta je to što vas privlači kod nekoga koga ćete upoznati između 11. i 15. jula, ali brzo ćete postati sasvim opsednuti svojom novom ljubavi. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/24sata.hr

Povezane vesti:


>