Zadruga

Parovi

Zadruga 4 - izbacivanje: Sandra Rešić je imala emotivan susret! (VIDEO)

Održalo se još jedno izbacivanje iz rijalitija "Zadruga 4", pored Bore Santane koji je prvi napustio Belu kuću, tu je i Sandra Rešić koja je imala jako emotivan susret sa svojom majkom.

Zadruga 4 - izbacivanje: Sandra Rešić je imala emotivan susret! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Bora Santana je napustio rijaliti "Zadruga 4" vidno razočaran svojim učešćem. 


Za mene je ova Zadruga 4 najveći poraz, izbrisao bih je, ali me Veliki šef nikad nije izdao. Ja u sledeću Zadrugu neću ulaziti zbog honorara, neću tražiti honorar, jer ljudi misle da ja sve kroz novac gledam. Ne mogu da verujem da sam ovako obrukao sebe. 4 godine sam gradio neki put, ovo je moj pečat - komentarisao je Bora.


Dušicu je zanimalo da Bora prokometariše odnos Mine Vrbaški i FIlipa Cara.

Njih dvoje nikako ne smeju da budu zajedno. Njihov odnos je bolestan. Vidi se da Mina igra igru - rekao je Bora.

Car kao priča da je bio sa nekom zadrugarkom, ali neće da otkrije kao ko je, pa cela sumnja pada na Milicu, mada ja sam bio sa tri bolje ribe od njega - dodao je Bora.














U toku je emisija "Finale - Izbacivanje". Gosti kod voditeljke Dušice Jakovljević bili su Nataša Radan i Lazar Čolić Zola kao i Bora Santana koji je veleras ispao. Darko Tanasijević je opet ušao u Belu kuću i ovaj put je ispala Sandra Rešić:


Sandra Rešić je otkrila da ima veliku tremu, a onda kometarisala odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Imala sam samopuzdanja da ću izdržati tri meseca maksimalno. Ja moram da kažem da sam znala da neću napraviti skandal, ali vidite šra je sve bilo. Moram da kažem odnos Tare i Ša, bilo je moje i Markovo ćutanje. Ja sam Ša sklanjala u hotel od nje, ali to nije vredelo. Moram da kažem da sam ja bila njegova hipotetička Nadica njemu.Drago mi je da je shvatio da voli Ivanu. To je vrlo ćudan osećaj, ali ja sam ostala uz njega, a on se zaljubio. Bilo mi ga je žao, ali onda nije. Nazivao me je folirantom, a tada smo bili u najgorim odnosima. Ja njemu nisam ništa oprostila, i ja sam zbog njega osuđena u narodu, a on je trebao da zaštiti Marka i mene, a on nije to uradio. Karma je k... - pričala je Sandra.

Najveći foliranti su Jovana misica, preterane momente ima. Ima tu još ljudi. Car kada oseti da ga nema juri kadar. Maja ne želi da psuje u lajvu,, ali van njega haos. Ona je jako dobra - rekla je Sandra.


Odnos Matore i Aleks, ja moram da kažem da Aleks i Matora vole pažnju i maženje - dodala je Sandra Rešić o ove dve zadrugarke.


U jednom momentu je u studio stigla Cica, majka Sandre Rešić. Njihov susret je bio jako emotivan:

Sunce majkino, bila si sjajna - rekla je Cica i ljubila ćerku koju nije videla 10 meseci.




 

 

Sandra Rešić pristala na obmanu zbog teške finansijske situacije! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>