Style

Ljubav

Horoskop za jul 2021. godine generalno ne donosi lepe vesti!

Horoskop za jul 2021. godine generalno ne donosi lepe vesti - napetost koja je rasla tokom čitavog meseca juna sada može da eksplodira, već u prvoj nedelji ovog meseca. Ipak, neki horoskopski znaci će imati sreće.

Horoskop za jul 2021. godine generalno ne donosi lepe vesti! Svet Plus






RAK

Sam početak meseca obeležiće velike tenzije, ali konjukcija Venere i Marsa 13. jula pada baš u vaše polje novca i donosi vam ogromno osveženje. Ako tražite posao, očekujte dobru ponudu, a to neće biti samo finansijski podsticaj već će u vama probuditi i novu kreativnost i uvesti vas u neke nove krugove.




LAV

Izuzetno ste motivisani da povećate svoj prihod ovog meseca i to će vam i doneti nove prilike za zaradu. Nevolja je u tome što ćete imati i stalne troškove tako da pare samo pristižu ali se neprekidno i odlivaju. Gledajte to sa vedre strane - imaćete zaista sve što poželite osim samog novca "na gomili". Šansa da nešto ostavite i sa strane pojaviće se tek na kraju meseca, piše Novi.ba







VAGA

Blago vama! Mlad mesec u Raku, 9. jula pada baš u vaše polje materijalnog bogatstva pa će sve što započnete rađati uspehom. Bukvalno ćete privlačiti dobitke. Ako vam kolege i poznanici povezani sa starim poslom upute neku ponudu, nemojte je propustiti.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/novi.ba

Povezane vesti:


>