Zadruga

Parovi

Zadruga 4 izbacivanje: Ermina Pašović i Teodora Bilanović! (VIDEO)

Darko Tanasijević i Dušica Jakovljević su imali dosta posla noćas, pošto su morali zadrugare da obaveste ko zauvek napušta rijaliti "Zadruga 4". Ovoga puta su to bile Ermina Pašović i Teodora Bilanović!

Zadruga 4 izbacivanje: Ermina Pašović i Teodora Bilanović! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Veče je od samo starta bilo zanimljivo. Najpre su se u studiju kod Dušice Jakovljević pojavili bivši zadrugari Dragana Mitrović, Nenad Lazić Neca i Stefan Šebez.


Njih troje su kometarisali zadrugare i ljubavne veze u Zadruzi. Prvo je Neca, otkrio da ga je Jovana Ljubisavljević misca, najviše razočarala, jer je on njoj bio prijatelj, a onda je video koliko ga je ogovarala i nazivala folirantom.


Dragana Mitrović je kometarisala Minu Vrbaški za koju nije imala lepe reči, pa ju je u nekoliko navrata nazvala folirantom. Ona smatra da je Minina veza sa Mišelom Gvozednovićem bila rijaliti, a onda je rekla da se Mina poverila njoj i Anji Todorović da još uvek voli Mensura, za kojeg je rekla da se čuje sa njenom porodicom.


Napravljen je prvi presek glasova. Darko Tanasijevć se pojavio na vratima Bele kuće i okupio zadugare oko crnog stola.


Darko je prozvao četiri takmičara koji posle prvog preseka imaju najmanje glasova, a to su bili Sandra Rešić, Jovana Ljubisavljević, Ermina Pašović i Jovana Tomić Matora. Darko je prvo spustio Matoru, a ona je nagrađena aplauzom od strane zadrugara, nakon nje je sela i Sandra.


Darko je potom otkrio zadrugarima da Zadrugu napušta Ermina, a misici je laknulo, pošto je ona ostala da stoji sa Erminom.




 


Ermina Pašović nije štedela reči  kada je opisivala Jovanu Ljubisavljević.

Toliki gnev imam, naročito ka njoj. Ona je upropastila Stefana Karića, za mene je psihički poremećena osoba. Najveći lažov koga sam videla u životu. Svima buši mozak, naročito njemu. Ne mogu da verujem šta je sebi dozvolio. Svako pitanje je slagala... Priča da je pakao preživala, kakav pakao je preživela? Priznala je da je flertovala sa Anđelom da bi napakostila Vladimiru. Primala sve poklone od Vladimira. Kada se Stefan bude osvestio, neće mu biti dobro. Kada čujem šta pričaju, meni nije dobro. Neke teorije zavere, da njoj nameštaju. On je sebe uvek izdizao i smatrao svoju vezu nečim posebnim. A sada poredi sa drugima. On je u jako lošem stanju, a svima nama tera inat. Danas je popljuvao sve u radiju. Ona mu je oprala mozak, ne verujete šta mu ona radi. Ne verujem da je neko nekome tako pomutio um... Smatram da je najgora. Sve je uradila što je rekla da neće uraditi - istakla je Ermina.







Nakon toga je Darko Tanasijević opet okupio zadrugare za crnim stolom. Naime, bilo je vreme da još jedan zadrugar napusti Belu kuću.


Darko je podigao četiri takmičara koja u ovom trenutku imaju najmanje glasova publike, a to su bili Rialda Karahasanović, Sanja Stanković, Teodora Bilanović i Filip Car. Prvo je spustio Sanju i Rialdu.


Nakon nekoliko trenutaka neizveznosti, Darko je zadrugarima otkrio da "Zadrugu 4" napušta Teodora. Teodora se poljubila sa Čorbom i oprostila od njega, a zatim pozdravila i sa ostalim zadrugarima.







 


Teodora Bilanović je nakon toga došla uplakana u studio kod Dušice Jakovljević sa kojom je razgovarala o vezi sa Milanom Jankovićem Čorbom, ali i o prepiskama sa Kenanom Tahirovićem.





 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>