Region

Svet

Region

Snima se nastavak serije Kamiondžije d. o. o!

Snima se nastavak serije "Kamiondžije d.o.o"! Novih 12 epizoda doneće nam i nove avanture majstorskog dvojca, šoferskog tandema - Baje i Žiće. Taman kada su pomislili da su sve svoje životne i ljubavne probleme rešili u dvadeset epizoda prvog serijala, te očekivali ulazak u finansijski mirnije vode, kola im ponovo kreću nizbrdo.

Snima se nastavak serije Kamiondžije d. o. o! Foto: Gordan Jović





U utorak, 29. juna, na Ubu, pala je prva klapa novog ciklusa humorističke serije Kamiondžije d.o.o.

Novih 12 epizoda doneće nam i nove avanture majstorskog dvojca, šoferskog tandema - Baje i Žiće. Taman kada su pomislili da su sve svoje životne i ljubavne probleme rešili u dvadeset epizoda prvog serijala, te očekivali ulazak u finansijski mirnije vode, kola im ponovo kreću nizbrdo. Baja je želeo da novcem od prodaje svog stana kupi novi kamion, koji je trebalo da im bude glavno sredstvo za rad, ali biva prevaren, a lakomislena ulaganja Žićinog tasta, popularnog Grče Jarca, dovešće čitavu porodicu na ivicu egzistencije. Nakon što je izigran za kamion, Baja se fizički razračunava sa prevarantom Trovačem, i tom prilikom mu nanosi teške telesne povrede. Zbog toga završava u zatvoru i suđenje je u toku. 


Suvišno je reći da ni u ljubavi ne cvetaju ruže. Ni brak između Grče i Milice nije opstao i on se vraća kod svoje ćerke Dare, tako da ih je sada devetoro u maloj kući. Pojavljuju se i novi negativci, koji prete čitavom gradu. Lazar, bahati direktor korporacije kupuje sve oko sebe, vedri i oblači krajem, i svi naši junaci, hteli ili ne, zavise od njegovih odluka. Da sve bude još crnje, čini se da je Lazar „bacio oko“ na Daru, pa je čitava porodica na iskušenju. Izvršitelji prete izbacivanjem, deca u školi sa svojim problemima, veliki dugovi, posao slabo ide... Ima li kraja mukama naših Kamiondžija?






U novom serijalu, osim starih uloga, Žiće i Baje (Tihomira Stanića i Nenada Jezdića) porodice Grujić, žene Dare (Paulina Manov), tasta Grče (Branislava Zeremskog), te Grge Murinja (Marko Gvero), Zoke kelnerice (Tanja Pjevac) i Rodoljuba (Nebojša Cile Ilić), igraju još i Anka Gaćeša, Vladislav Mihailović, Boda Ninković, Aleksandar Đurica, Jovana Gavrilović, Andrej Šepetkovski, Jelisaveta Orašanin i mnogi drugi.


Snimanje Kamiondžija završava se do kraja septembra, a emitovanje novih epizoda planirano je za kraj ove i početak naredne godine.

PRODUCENT Nebojša Nele Garić 
IZVRŠNI PRODUCENT Igor Stojanović 
DIREKTOR SERIJE Nenad Dimitrijević 
REDITELJ Filip Čolović
DIREKTOR FOTOGRAFIJE Nebojša Bašić SCENOGRAF Aleksandar Cvijanović
KOSTIMOGRAF Nevena Milovanović 
MASKA Nina Bašić Sinđelić 
KOMPOZITOR Vladimir Petričević


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE



Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>