Ljubav

Style

Devojka na TikToku očitala lekciju muškarcima ali i ženama! (VIDEO)

Očitala je lekciju muškarcima ali i ženama! Devojka koja se na TikToku predstavlja kao Nataša i iz Beograda je objasnila svima u Srbiji zašto su kombinacije bolje od veze. Tačnije kako muškarac treba da se ponaša kada je u jednom takvom odnosu.

Devojka na TikToku očitala lekciju muškarcima ali i ženama! (VIDEO) Screenshoot/TikTok




Pored navedenog pomenula je i termin zečija sek*ualna sposobnost koji je izazvao baš dosta polemika:



- Svi znamo šta je zečija sek*ualna sposobnost: To je ono kad dečko hoće, a ne može, odnosno dečko hoće i može, ali minut ili manje. A onda kaže drugi put će biti bolje, pa se onda ispostavi da taj zeka ne može drugi put. Tu je najstrašnije što su ti muškarci od 25 do 35 godina. Ja ne znam kako takve muškarce, zeke, nije sramota da cimaju neku devojku da se vide drugi put ako znaju da su nesposobni. Eto, to je definicija zečije se*usualne sposobnosti - objasnila je Nataša u videu.

Ja nisam brkata baba tetka i neću svom dečku da budem dečko.

A onda se zapitala šta je muškarcima u glavi kada se pozdrave sa devojkom sa kojom su u kombinaciji tako što je poljube u obraz.




 


- Baš me zanima šta je vama muškarcima u glavama kada ste sa nekom devojkom u kombinaciji. Imate s**s ili provedete noć sa njom i onda ona krene kući, a vi se pozdravljate sa njom tako što je ljubite u obraz. Kao da vam je to neka brkata baba tetka. Ne razumem - rekla je Nataša u prvom videu.

A onda je snimila sledeći video u kom je odgovorila kako se ona pozdravlja sa muškarcima sa kojima je u kombinaciji, ali i zašto preferira iste.

- Ja jesam bila u kombinaciji i sa svojim muškarcima sam se ljubila u usta. Mene niko nije šutnuo, ljubio u obraz i ostalo. A sada druga stvar: Morate da znate da postoje muškarci sa kojima žene ne žele ništa više od kombinacije. Zašto? Zato što: završila sam faks, radim, imam svoje pare, svoj stan, svoja kola. A muškarci sa skoro 30 godina u Srbiji žive kod mamice i tatice, ne rade ništa, traže posao celog života i eto tako zaradi u kladionici za jednog fiat punta - ispričala je u videu Nataša i dodala da očekuje kako će je napasti da je sponzoruša, ali ona ne želi da svom dečku bude dečko, da dolazi on kod nje u stan i još da ona plaća piće.






 


A onda je snimila i treći video da bi "moralnim seljančicama" zapušila usta.

Na početku je rekla da ona sa svojom kombinacijom ide u bioskop, može da prošeta psa, vozi se po gradu... Dodala je da kombinacija nije sinonim za prostitutku.

- Kombinacija ne znači viđati se sa desetoricom. Vi možete sa jednom osobom da budete u kombinaciji drage moje seljančice. Opet kažem, ne znam u kakvim selendrama odrastate i provodite svoje jadna živote kad za dalje od jednog dečka ne znate. Ali, to su one visoko moralne seljančice, koje se udaju za prvog sa kojim spavaju, pa posle tog muža varaju tako što se valjaju sa vodoinstalaterom u kukuruzu u tom istom selu - rekla je Nataša.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>