Zadruga

Parovi

Ivana Aleksić ne pada na Nenadove suze i pokajanje!

Pored toga što se, nakon razvoda, iselila iz zajedničkog stana, Ivana Aleksić je i svoj posao preselila sa Novog Beograda kako bi bila što dalje od bivšeg muža. Ne pada na Nenadove suze i pokajanje, niti je to sve zanima!

  Ivana Aleksić ne pada na Nenadove suze i pokajanje! Screenshoot/Instagram




Ivana Aleksić je za Alo istakla da joj ništa ne znači ni Nenadovo pokajanje i suze, ali ni njegovo javno izvinjenje koje joj je nekoliko puta uputio.


- Ne zanimaju me njegova izvinjenja. Nemam ništa da kažem na to niti želim da komentarišem.


Inače, bivši supružnici su se sporazumno razveli pre mesec dana, i to zbog prevare u rijalitiju „Zadruga 4“. Naime, nakon što se Ša zaljubio u starletu Taru Simov, Ivana je podnela papire za razvod, a prilikom podele imovine, reperova supruga dobila je oko 100.000 evra.


Pogledajte i fotografije sa otvaranja Ivaninog salona, ona naravno blista, kao i uvek... ​














S obzirom na to da se u javnosti dosta spekuliše o tome da li će se videti sa Nenadom kada on izađe iz rijalitija, Ivana je prvi put za javnost iskreno govorila o tome.

- Imali smo prilike da se vidimo na sudu, produkcija je to dozvolila, ali on nije želeo, mogli smo tada sve da rešimo, ali eto. Što se mene tiče ja se poziva ne plašim, jer sam odavno stavila i zakonski i emotivno tačku na naš odnos - rekla je Ivana.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>