Ljubav

Style

Horoskop za ljubav u toku leta! Šta to svaki znak želi, a šta ostvaruje!

Horoskop za ljubav u toku leta! Šta to svaki znak želi, a šta ostvaruje! Ovan u svojoj vezi želi nešto više od strasti! Blizanci se povezuju sa super ljudima...

Horoskop za ljubav u toku leta! Šta to svaki znak želi, a šta ostvaruje! Svet Plus





Ovan

Iako nije u skladu sa vašom naravi, želite više od strasti u svom ljubavnom životu. Mladi Mesec 9. jula će vas podstaći da preispitate šta je to za čim čeznete u životu. Očekujte udvarače 13. jula tokom godišnje konjunkcije Venere i Marsa, i 8. avgusta, za vreme mladog Meseca u Lavu. Ti susreti bi mogli da dovedu do prave veze pre 22. septembra. Ako ste već u vezi, s partnerom će stvari postati tople i nežne tokom leta.



Bik

Želite nešto više od ljubavi - istinsko partnerstvo u kojem se možete da povežete sa svojom ljubavi na dublje načine nego što ste ikad mislili da je moguće. S obzirom na to da su prijateljstvo i uzajamno poštovanje temelj vaše veze, biće vam lako da se povežete 13. jula, kada se Venera i Mars sjedine u Lavu.



Blizanci

Kraj retrogradnog Merkura 22. juna i post-retrogradno razdoblje 7. jula otvoriće vrata novim vezama. Bićete žedni uzbuđenja i želećete da upoznate zanimljive ljude 13. jula tokom konjunkcije Venere i Marsa u Lavu. Budući da ste veoma društveni, teško da će vas iko sprečiti u istraživanju i povezivanju sa super ljudima.



Rak

Ljubav je ovog leta u vazduhu. Rakovi, moraćete da prestanete da koristite manipulacije da biste dobili šta želite ili se držati uz ljude koji ne poštuju vaše granice. Postavljanje strogih granica 1. jula kada se Mars i Saturn suprotstavljaju, preokrenuće energiju i omogućiti vam da promenite smer odnosa tokom mladog Meseca u Raku 9. jula. Stvari mogu da postanu bolje ako minimizirate dramu i opustite se.







Lav

Početkom leta, čuvaćete svoje srce. Tek 13. jula kada se Venera i Mars poravnaju u vašem Suncu, počećete da upoznajete nove ljude. Razlog je taj što prolazite kroz velike promene u tipu partnera kojeg privlačite, a u poslednje vreme jasno je vas zanimaju samo ozbiljne veze. Jedini datum na koji treba pripaziti je 1. avgust kada se Mars i Saturn međusobno suprotstavljaju na nebu.



Devica

Odbrana vaše simpatije ili partnera uzeće danak sa nekim prijateljima, jer ćete početi da se povlačite zbog njihovih kritika. Umesto da se usresredite na negativnost, otvorite svoje srce za razvoj svog odnosa 21. jula i 11. avgusta. Do kraja leta imaćete osećaj kao da ste u potpunosti proširili svoje srce. Puni Mesec Riba 20. septembra je vreme za razmišljanje i romantiku sa svojim partnerom i nudi vam priliku da uspešno uđete u jesen sa svojom vezom.



Vaga

Vaš šarm je na vrhuncu 27. juna kada Venera ulazi u Lava. Poželećete da koketirate s mnogim ljudima koje sretnete. Neka vaše opcije budu otvorene i nemojte uleteti u vezu s prvom osobom s kojom kliknete. Ako ste u vezi, očekujte poboljšanje u julu posebno oko 13. jula, kada postoji strasna konjunkcija Venera-Mars, 21. jula, kada se romantična Venera premešta u Devicu i 16. avgusta kada se Venera preseli u Vagu. To je vreme da stvari podignete na višu nivo i prepustite se svom partneru.



Škorpija

Ovog leta nećete tražiti sjajnu romansu, ali zabavljaćete se pokazujući najnoviju simpatiju na Instagramu svim svojim prijateljima. Samo budite svesni da će ta zanesenost do 19. avgusta postati više od puke letne romanse, zbog Uranove retrogradnosti koja vas potiče da rešite probleme u vezi. Ako ste već u vezi, imaćete bitne vesti o životnoj promeni koje ćete podeliti sa svojom porodicom i prijateljima 8. avgusta za vreme mladog Meseca u Lavu.







Strelac

Doživećete osećaj emocionalnog olakšanja onog trenutka kad retrogradni Merkur završi 22. juna, a još dublju smirenost kad 7. jula napusti post-retrogradnu senku. Svi vaši trenutni problemi s vezom nestaće, kao i dosadni bivši koji su se ponovno pojavili tokom proteklih nekoliko sedmica. Ako ste tada slobodni, Rakov mladi Mjesec 9. jula idealno je vreme za pretraživanje aplikacija za parove. Možda ćete susresti simpatiju 13.jula kada poravnanje Venere i Marsa donese privremenu vezu. Zasad se zabavljajte i neobavezno izlazite. Međutim, oko plavog Mjeseca 22. avgusta, povezaćete se s nekim na daljinu.



Jarac

Početak leta označiće kulminaciju vaših napora da pronađete ljubav. Ipak, vaša romansa iz snova biće testirana nekoliko puta ovog leta. Suprotstavljeni Venera i Pluton 23. juna i puni Mesec u Jarcu 24. juna biće datumi kada će vam veza biti na testu. Ključno je da naučite da postavite jasne granice u svojoj vezi, a to ćete uspeti do novog Meseca u Raku 9. jula. Nakon toga, sve će ići 'kao podmazano'.



Vodolija

Zbog preteranih kompromisa u vezi, osećate kako ne dobivjate dovoljno ljubavi. Veza Venere i Marsa 13. jula u Lavu dovodi vas do spoznaje da ste previše davali, a dobili premalo. Ravnotežu ćete ostvariti 8. avgusta kada je mladi Mesec u Lavu. Opušteni i smireni pristup tokom punog Meseca u Vodoliji 23. jula i plavog Meseca u istom znaku 22. avgusta vratiće vas u vaše poznato stanje što se tiče sastanaka.



Ribe

Konjukcija Venere i Marsa 13. jula motiviše vas da sa svojim simpatijama ili partnerom razgovarate o svojim osećajima i krenete za onim što želite. Prestaćete jeftino da prodajete svoje srce i povećaćete svoju predanost. Ako ste slobodni, ljubav ćete pronaći onda kada je najmanje očekujete, 21. jula kad Venera uđe u Devicu. Ali pazite da usporite jer će se stvari početi da odvijaju prebrzo.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Super žena

Povezane vesti:


>