Ljubav

Style

Horoskop kaže, da ako ste u vezi sa njima dobro pazite!

Horoskop kaže da ako ste u vezi sa njima dobro pazite jer njima treba stalno uzbuđenje! Brzo gube interes za vezu... U pitanju su Blizanci, Ovan, Vodolija i Strelac!

Horoskop kaže, da ako ste u vezi sa njima dobro pazite! Svet Plus





Oni su spremni da tragaju za novim izazovima!


Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj impulzivnoj i neodlučnoj prirodi. Život često doživljavaju kao zabavnu vožnju toboganima s blagim usponima i padovima, ali se nikad ne zadovolje idejom ljubavi i veza.

Ako se zaljube, duboko se zaljube. Vole da sve ide polako, a ako im stvari postanu dosadne, na kraju bi lako gube interes i kreću u potragu za nekim boljim. Ako se stalno "lepite" za loše momke verovatno ste rođeni u znaku blizanaca. 






Vodolija

Ovaj horoskopski znak je malo introvertan kada je reč o izražavanju i pokazivanju osećanja. Imaju mnogo razumevanja, ali treba im puno da se otvore. Kompleksni su i nikad ne traže obične stvari ili običan način života.

Brzo se zatvaraju, ali trebaju više vremena da učine suprotno, piše Večernji.hr






Ovan

Ovaj horoskopski znak voli akciju. Impulsivni su, pa se brzo zaljubite, ali još brže ih to prođe. Oni ne vole da gube vreme, uvek traže nove prilike, pa ako im niste zanimljivi, neće dugo biti s vama.






Strelac

Ovaj vatreni znak je odlučan i previše iskren. Ako mu nije prijatno, jednostavno će otići i više se neće osvrtati. Nezavisni su i avanturističkog duha, pa ako se ne podudarate s istom energijom, izgubiće interes brže nego što ste mislili.
 

Preskačete doručak? Lekari upozoravaju na višak kilograma!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/prva

Povezane vesti:


>