Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 28. jun 2021. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. jun 2021. godine na portalu Svet Plus. Vreme je da nešto uradite za sebe...

Dnevni horoskop za 28. jun 2021. godine! Svet Plus




OVAN

Ne biste trebali da očekujete komplikacije na poslovnom polju. Sudbina je na vašoj strani i lako rešavate sve. Možete da očekujete povoljan dan za susret sa osobom koju volite. Uživaćete u romantici. Odlično se osećate.




BIK

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana uspeti da pokažete da ste uspešni i ostvareni u svom poslu. Nova ljubavna dešavanja će vam uneti zadovoljstvo i uzbuđenje u život. Problemi sa očima i vidom.





BLIZANCI

Očekuje vas povoljan period za posao. Rešićete neke manje dileme koje će vas pratiti. Sa voljenom osobom imate manje nesporazume koji vas muče u ovom periodu... Nije vam lako da nađete kompromis. Izbegavajte naprezanje.




RAK

Nije vam ni malo lako da se organizujete kada je u pitanju posao. Potrebna vam je pomoć nekog iskusnijeg saradnika. Očekuje vas prilika da se sretnete sa osobom koja će vam ulepšati ljubavni život. Imate puno energije u sebi.




LAV

Nova poslovna dešavanja i promene vam dolaze, bili vi na to spremni ili ne. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate manju krizu u odnosu sa voljenom osobom. Potreban vam je odmor, što više sna.




DEVICA

Moguće je da vam je situacija na polju posla i finansija prilično usporena i da vam se to ni malo ne dopada. Ukoliko ste slobodni, spremni ste da se upustite u neko novo poznanstvo. Problemi sa cirkulacijom su mogući.


 

Tikvice kakave još niste probali! Zanimljiv recept!

Nedeljni horoskop: Neki su se raspojasali sa novcem, drugi čekaju priliv!









VAGA

Pred vama je povoljna atmosfera kada je u pitanju polje posla. Neke vaše ideje i predlozi će biti prihvaćeni. Želite da vaš odnos sa voljenom osobom bude iskren. Trudite se da jedno drugome razbijete predrasude. Zdravlje je dobro.




ŠKORPIJA

Imate dovoljno iskustva kada je u pitanju vaš posao. Spremni ste da se posvetite ostvarenju zadatih ciljeva. Ljubav na daljinu vam teško pada ali imate utisak da ste pronašli osobu koja vam odgovara. Pazite na zdravlje.



STRELAC

Moguće je da ćete uspeti da dođete poboljšanja poslovnih okolnosti u ovom periodu. Imate emotivne kočnice i strahove. Kao da ne smete da se emotivno prepustite partneru onoliko koliko bi želeli. Zdravlje vam je dobro.



JARAC

Moguće je da ste skloni tome da preterujete sa nametanjem pravila u poslovnom okruženju. Stanje u vašem braku je prilično nestabilno sada i sve češće razmišjate o razdvajanju i prekidu veze. Čuvajte se povreda.



VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje poslovne situacije, svojim zalaganjem i trudom. Moguće je da vam usamljenost ne da mira i da želite što pre da dođete do poznanstva. Pad imuniteta.



RIBE

Moguće je da ćete imati manje nesporazume sa kolegama ali sve je to rešivo za vas. Pred vama je zanimljiv period za nova ljubavna dešavanja. Ako imate simpatiju vreme je da joj pokažete osećanja. Imate puno pozitivne energije!

 

Dea Đurđević drastično smršala! Evo kako je skinula 30 kilograma!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>