Region

Svet

Viki Miljković ne sme da se nervira, ima predispozicije da dobije tumor!

Viki Miljković nipošto ne sme da se nervira, to je za nju jako loše jer ima predispozicije da dobije, ne daj Bože, tumor. Taške se brine i moli je da se ne nervira...

Viki Miljković  ne sme da se nervira, ima predispozicije da dobije tumor! Screenshoot/Instagram




Kako su joj i otac i majka preminuli od kancera, Viki Miljković ima genetske predispozicije da dobije tumor! Zbog toga mora da se čuva i da izbegava stres, a treba da vodi računa i o ishrani!



– Viki nipošto ne sme da se nervira, to je za nju jako loše jer ima predispozicije da dobije, ne daj Bože, tumor, jer su joj, nažalost, i roditelji imali te probleme – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:







Ima predispozicije da dobije, ne daj Bože, tumor!

– Takođe, treba da vodi računa i o ishrani, mora da unosi sveže meso, proteine, što više sezonskog voća i povrća… Rečju, mora da živi zdravo i bez trzavica i zato je i njen muž Taške pre mesec dana opomenuo da nipošto ne troši živce kada se raspravlja s kolegama u žiriju jer to nije vredno njenih živaca i zdravlja. Naglasio joj je da nema nameru da toleriše da se njegova žena potresa zbog stvari koje toga nisu vredne i ona ga je poslušala. 


I mogu vam reći da se odmah vidi promena, Viki je mirna, nasmejana, ne obazire se na prozivke i kulira. Od tada mnogo bolje i izgleda i sve joj je krenulo. Čak je pokrenula i privatni biznis s nekretninama, pa je uspešna na mnogim poljima. A i duet sa Suzanom Jovanović se i te kako sluša – završava izvor Scandala.

 

Karaoke obračun se pretvorio u pravi obračun! Potpuni haos! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>