Zvezde Granda

Parovi

Mahir Mulalić, odneo je pobedu u finalu Zvezde Granda!

Mahir Mulalić, čiji je mentor bila Marija Šerifović, odneo je pobedu u finalu "Zvezda Granda". Posvetio je pobedu majci koja je preminula tokom ovog takmičenja!

Mahir Mulalić, odneo je pobedu u finalu Zvezde Granda! Screenshoot/Instagram




U samoj završnici takmičenja "Zvezde Granda"  bilo je napeto, a Mahir se u samoj završnici borio protiv Isaka Šabanovića.

Kada je Saša Popović proglasio pobednika, usledio je najemotivniji momenat, Mulalić se rasplakao od sreće, a prva koja mu je čestitala bila je njegova mentorka Marija, a onda i sve kolege iz takmičenja koje su dotrčale na scenu.

- Ljudi dragi... hvala vam puno! Bili ste tu kada je bilo najteže hvala od srca - uzbuđeno je rekao Mahir kroz suze nakon proglašenja.


On je potom istakao da je pobedu posvetio majci koja je priminula tokom njegovog takmičenja u muzičkom šouu.

- Pod tolikim sam utiskom, da ću se sabrati tek posle par dana. Bukvalno se sav tresem. Kada smo snimali jednom sam pao u nesvest, morao da primim infuziju. Majko, ovo je za tebe - rekao je Mahir Mulalić.





 


Čelnik "Granda" Saša Popović otkrio je da pobednik dobija vredne nagrade, ali ni približno kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

- Nemamo para, produkcija nema, kriza je, korona - rekao je Popović.


- Pored statue, pobednik će dobiti automobil marke „Škoda skala“, dve pesme od strane produkcije i kompletan marketing - saopšteno je iz Grand produkcije.

Sabiranjem SMS glasova mladi pevač iz Bosne i Hercegovine osvojio je 136.425 glasova publike. Nakon proglašenja pobednika, Saša Popović predao je Mahiru ključeve od automobila.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>