Zadruga

Parovi

Kristijan Golubović dobija pretnje zbog ljubavnice Kristine!

Prijatelj diskvalifikovanog zadrugara tvrdi da je Kristijan Golubović dobija pretnje zbog ljubavnice Kristine Spalević! Ona u spoljnom svetu navodno ima ljubavnika...

Kristijan Golubović dobija pretnje zbog ljubavnice Kristine! Screenshoot/Instagram




Prijatelj Kristijana Golubovića, koji je diskvalifikovan iz "Zadruge" zbog fizičkog nasrtaja na Miljanu Kulić, tvrdi za domaće medije da je njegov drugar u velikom problemu zbog ljubavnice Kristine Spalević.

Kako je otkrio za "Skandal" Kristijanov prijatelj, ona u spoljnom svetu ima ljubavnika koji planira da se osveti Goluboviću zbog svega.

– Taj tip je lud, poslao je poruku za Kristijana da će morati da se bore za Kristinu po starinski, prsa u prsa na megdanu! Kaže on da Kristijana čekaju batine posle "Zadruge", a ja sam mu se samo nasmejao. Čuj da bije on Kristijana, ali OK, gledaćemo i taj šou – zaključio je izvor za gore navedeni list.






A evo ko je zapravo Kristina Spalević zbog koje Kristijan Golubović navodno dobija pretnje.

Kristina se inače bavi pevanjem, a trenutno živi u Novom Sadu, do je rodom iz Šapca. Ova atraktivna crna ima dvadeset tri godine, a Golubovć 51.

Kristina je u "Zadruzi" navodila da za svoj veliki uspeh u karijeri smatra turneju na kojoj je bila sa našim popularnim pevačem Miroslavom Ilićem.

Inače, njena porodična situacije nija baš najbolja. Spalevićeva ima brata koji je stopostotni invalid, a njeni roditelji prodali su čak i kuću za lečenje njihovog sina, prenosi Blic.








- To su teške teme, mi se nekako nosimo sa tim, stalno smo u pokretu... Mi smo se 13 godina borili, on je sada kategorisan kao stopostotni invalid. Vreme kada se razboleo bilo je užasno. Većinu lekova smo kupovali, ono što je naša greška je što smo odbijali neke savete stručnjaka. Bilo nam je teško da prihvatimo da naše dete bude u nekoj ustanovi. Sve što smo imali prodali smo i dali za njegovo lečenje, čak smo i kuću prodali. Sve smo uradili u pokušaju da pomognemo detetu, svesni da možda nećemo uspeti - otkrili su roditelji zadrugarke, dodaje gore navedeni medij.

Pored afere sa Kristijanom, Kristina je imala avanturu i sa Filipom Carem.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>