Lepota

Ljubav

Profesionalno izbeljivanje zuba je skupo, a vi ih možete izbeliti kod kuće!

Profesionalno izbeljivanje zuba je skupo, a vi ih možete izbeliti kod kuće uz pomoć jedne namirnice! U pitanju je namirnica koja ne samo da izbeljuje zube, već sa njih skida uporne mrlje (čak i one od duvana), a pritom i osvežava dah.

Profesionalno izbeljivanje zuba je skupo, a vi ih možete izbeliti kod kuće! Svet Plus

Profesionalno izbeljivanje zuba je veoma skupo. Zato, ako imate malo strpljenja, odnosno ne žuri vam se da baš istog dana imate zube bele kao sneg, probajte ovaj narodni recept za biserno beli osmeh.

Sve što vam je potrebno je jabukovo sirće. U pitanju je namirnica koja ne samo da izbeljuje zube, već sa njih skida uporne mrlje (čak i one od duvana), a pritom i osvežava dah.


Međutim, zbog svoje jačine, jabukovo sirće ne sme da se koristi koncentrovano, već je dovoljno razblažiti jednu supenu kašiku u čaši vode. Najpre uzmite manji gutljaj dobijenog rastvora i njime dobro isperite usta, pa ispljunite. Potom, umočite u čašu četkicu, pa istrljajte zube kao da ih perete pastom za zube. Još malo ispirajte usta tečnošću i na kraju dobro isperite vodom.


Već nakon prvog puta, primetićete da su vam zubi barem za nijansu-dve belji, dah svežiji, a usta čistija nego ikada pre.

Ovaj tretman za izbeljivanje zuba koristite najviše jednom u dva dana, kako ne biste agresivnim trljanjem oštetili zubnu gleđ. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>